Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret vagy csak nem bizik bennem? Mit tegyek?
Szia!
Lehet nem fogsz örülni amit írok sőt azt sem tudom hogy hány éves vagy de ez a kapcsolat régen rossz, tök mind1 hogy nem szeret vagy nem bízik benned a tény az tény hogy nektek hosszútávon semmi jó jövőtök nincs és ha ezt az ide íróknak nem is hiszed majd tapasztalod magadon, bár inkább jobb megelőzni a bajt. A szeretlek-re azt válaszolja hogy bizonyítsd és még vele vagy? Nem tudom néhány lány hogy gondolkozik vagy hogy mennyinek tartja magát de a te értékrendeden változtatni kéne, amúgy mivel kéne bizonyítanod? Helyben elvágni magad aztán na gyere csináld amit akarsz vagy házat vegyél neki és soha többé ne menj ki a házból mert csak az övé vagy? Gondolkozz el egy kicsit, bár szerintem fiatalé vagy még, nem fogsz belehalni ha nem ő lesz a nagy "Ő",meg a férjed.
További sok sikert.
Köszönöm a válaszod!:) bár hogy őszinte legyek erre gondolni sem akarok:/ 5 hónapig probáltam elfelejteni de nem megy:/ hiába nem beszéltünk, igy is egy suliba járunk:/
légyszi ha még tudok írni választ akkor irjatok hogy mitgondoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!