Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha nem tudom, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem tudom, hogy mit szeretek a páromban, és ő sem tudja, hogy mit szeret bennem?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt, és már sokat gondolkodtam rajta, de nem tudom megfogalmazni, hogy konkrétan mi vonz benne. Szóval nem tudom azt mondani, hogy pl az odaadása fogott meg, vagy a mosolya, vagy hogy mindig mellettem van, ha szükségem van rá. Ez mind megvan benne, de mégsem tudom megfogalmazni, hogy miért vagyok vele. Őt is kérdeztem már, hogy mit szeret bennem, hogy miért van pont velem. Azt mondja, hogy nem tudja. Anno azért szólított meg, mert a fenekem tetszett neki, ez még mindig áll, de nem tudja, hogy miért van velem. Ő úgy fogalmazott, hogy valami vonzza hozzám, de nem tudja, hogy mi. Ezzel én is így vagyok, nem tudom megfogalmazni, miért vagyok pont vele. Szeretem, ő is szeret, de mégsem tudunk konkrét okot felhozni rá. Ez természetesnek számít, vagy valami gond van a párkapcsolatunkkal?

Mert sokak írták már itt is, hogy ezt vagy azt szeretik a párjukban. Na mi nem tudjuk megmondani mit szeretünk a másikban. A hibáit meg tudjuk fogalmazni, azt, hogy mit szeretünk, azt nem.

Erről mi a véleményetek?

2009. szept. 19. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi probléma. Én sem tudtam megmondani, hogy mit szerettem a páromban amikor együtt voltunk. Ha egyszer vége lesz köztetek és már nem fogod szeretni, lehet rájössz, hogy mi volt az. Egyszer hallottam valami ilyesmit, hogy : amíg szereted a másikat, nem tudod, hogy mért, de ha már nem szereted megtudod mondani, hogy mit szerettél benne és ezzel elfelejted, mármint ez azt jelenti, hogy elfelejtetted, mert megtudod mondani, hogy mégis mit szerettél benne, mért voltál vele. Igen lehet, hogy ez nagy hülyeség. :) Egyszerűen szereted, mert olyan amilyen, és ő is szeret téged, mert olyan vagy amilyen. Egyszer biztos ráfogtok jönni, hogy mégis mért :)
2009. szept. 19. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem sincs ezzel probléma.- szereted magát az embert, ay lényét, ezért nemtudod megfogalmazni. ez ígyis jü
2009. szept. 19. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem akkor van baj, ha az ember meg tudja mondani, mit szeret a másikban. :]
2009. szept. 19. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nem tudod megmondani. Vagy azért van, mert nem vagy nagyon tudatos (inkább érzelmi típus) - vagy pedig sokmindent szeretsz benne. Nem érdekes: szeressétek egymást!
2009. szept. 19. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebből lehet tudni, hogy igazán szeretitek egymást.
2009. szept. 19. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Sztem az a jó, ha nemtudod...

23/L

2009. szept. 19. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!