Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szereték ismerkedni egy lánnyal, egyik ismerősöm barátnőjével?
Figyelt kérdés
Ismerősöm is lány, beszéltem már vele, hogy meg szeretnék ismerkedni egyik barátnőjéve. És mindig mondogatja hogy jelöljem már be, írjak már rá, ne húzzam, csináljam, jelöljem már be xD Ezekszerint a másik lány is várja, hogy lépjek? Lépnék én... csak az internetes ismerkedést nem nagyon tolerálom, élőben jobban szeretek ismerkedni.2011. okt. 22. 15:52
1/2 anonim válasza:
Akkor talán mond meg az ismerősödnek, hogy személyesen mutasson be téged a lánynak. Csak lehet keríteni egy ilyen alkalmat.
2/2 anonim válasza:
Elméssz a p..ba . Az a csaj az enyém, én dugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!