Lehet DNS tesztet csinalni egy egyhonapos magzatrol es az apukarol. Mert az apuka nem bizik benne h az ove es megszeretne bizonyosulni h az ove-e?
NEM.
DNS tesztet csak a már megszületett gyereken végeznek el, ahogy vérvizsgálatot is.
Addig kénytelen elhinni "bemondásra", hogy az övé. Bár gondolom, oka van, ha kételkedik...
Szia!
Szerintem érdemes volna először várni a 12.hétig,amúgy meg 4hetes "magzat" még Uh-on sem látszik(se szívhang..),még talán petezsák sem.
De ezt találtam:
Mikor lehet elvégezni?
A vizsgálat elvégezhető a gyermek születése előtt és után is egyaránt. A vizsgálat elvégzéséhez biológiai mintára van szükség (vér, köldökzsinór vér, szájnyálkahártya, stb.). Ha már a magzati korban ki szeretnék deríteni az apa kilétét, akkor jó tudni, hogy kizárólag apasági vizsgálat céljából nem vesznek biológiai mintát a magzatból (fejlődési rendellenesség gyanúja esetében vett biológiai mintából elvégezhető az apasági vizsgálat is).
Utolsó voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!