Apás szülés. Hogy vélekedtek róla?
Bent volt apuka a szülésnél nálatok? Hogy élte meg? Próbáltál rá hatni?
A férjem a kitolási fázisnál most úgy gondolja, hogy nem szeretne bent lenni, majdcsak akkor ha már megvan a baba. Nekem ez ellen nincs kifogásom, nem szeretném, ha esetleg olyan élményeket szerezne, ami később valahol, valamire kihatna. Úgy beszéltük meg, hogy ott lesz és majd ha úgy érzi, akkor kimegy, ha nem, akkor bent marad.
Viszont bárki kérdezi, mindig jön a meghökkenés, hogy miaz hogy nem akar bent lenni? Élete legszebb élménye lenne, stb. És én miért nem állok ki magamért, hogy márpedig ha én ezt végig csinálom, akkor a minimum, hogy mellettem van!?
Nekem ez fura. Tényleg erőltetnem kéne ezt? Nektek mi a véleményetek?
Mennyi önző nő van itt. Mi jogon várjátok el bárkitől hogy ott legyen ha nem akar?
Meg mi az hogy a férjetek nélkül nem tudtátok volna végigcsinálni? Szerintetek akkor bent maradt volna a gyerek vagy mi?
Szerintem ez annyira magánügy és egyénfüggő.
Egyrészt kinek hogy jobb szenvedni. Nem vagyunk egyformák. Sokan nem bírják, ha van társaság. Lehet, hogy másnak ez fura, de ilyen is van.
Másrészt szerintem erőltetni az apát fölösleges. Nem ettől lesz jó apa. Ismerek olyat, aki nekem őszintén elmondta, hogy nagyon nem élete legszebb élménye volt.... És nem a szexualitás megrontója, hanem egyszerűen az, hogy eltorzult arccal látta szenvedni azt, akit szeret, borzasztóan kiszolgáltatott és nem tudott rajta segíteni. Én nő vagyok, de a szülés látványa engem is felkavar. És nagyon nem ugyanaz belülről, mint aki kívülről látja.
Én kifejezetten nem szeretném, hogy bent legyen majd a párom, de ha szeretne, akkor felőlem... Bár én császárt szeretnék amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!