Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés. Hogy vélekedtek...

Apás szülés. Hogy vélekedtek róla?

Figyelt kérdés

Bent volt apuka a szülésnél nálatok? Hogy élte meg? Próbáltál rá hatni?

A férjem a kitolási fázisnál most úgy gondolja, hogy nem szeretne bent lenni, majdcsak akkor ha már megvan a baba. Nekem ez ellen nincs kifogásom, nem szeretném, ha esetleg olyan élményeket szerezne, ami később valahol, valamire kihatna. Úgy beszéltük meg, hogy ott lesz és majd ha úgy érzi, akkor kimegy, ha nem, akkor bent marad.

Viszont bárki kérdezi, mindig jön a meghökkenés, hogy miaz hogy nem akar bent lenni? Élete legszebb élménye lenne, stb. És én miért nem állok ki magamért, hogy márpedig ha én ezt végig csinálom, akkor a minimum, hogy mellettem van!?

Nekem ez fura. Tényleg erőltetnem kéne ezt? Nektek mi a véleményetek?

2021. dec. 20. 19:15
 61/102 anonim ***** válasza:
27%
Én az ilyen egyének amúgy nem nevezem férfinek. És ha harcolni kéne menni, ott pedig mindenféle levágott lábú, karú embert látnál mit tennél? Sírnál?
2021. dec. 22. 18:28
 62/102 anonim ***** válasza:
55%

62

Vele nem biztos hogy akar szexelni a jövőben...

2021. dec. 22. 18:31
 63/102 anonim ***** válasza:
68%
Ezért beszéltem meg gyerekvállalás előtt ezt a férjemmel. Sajnálom, hogy bántja a szemed, hogy én olyan férfit választottam, akivel közös az értékrendünk. Képzeld, ő el sem tudta volna képzelni, hogy ne jöjjön be. Remélem feltudod dolgozni :D
2021. dec. 22. 18:32
 64/102 anonim ***** válasza:
41%
Ostoba. Kit érdekel ez? Nem erről volt szó
2021. dec. 22. 18:35
 65/102 anonim ***** válasza:
47%
Igaz, arról van szó hogy neked nem áll fel a szülőszoba után… tudom tudom egy haverodnak. Akarsz róla beszélni? :D
2021. dec. 22. 18:38
 66/102 anonim ***** válasza:
100%
63, nálunk is hasonló volt. Egész pontosan ő hozta fel a témát, hogy akármit is gondolok, nem fog egyedül hagyni.
2021. dec. 22. 18:41
 67/102 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés azokról szólt, akiknél a férj NEM akart bent lenni.
2021. dec. 22. 19:27
 68/102 anonim válasza:
91%
Szia. Én áprilisban fogok szülni 29 éves vagyok a párom 26. Én régen fiatalabb fejjel amikor még nem a párommal voltam mindig úgy gondoltam nem akarom hogy lásson a férjem olyan állapotban .. de most azt szeretném hogy bent legyen mert olyan a kapcsolatunk is hogy mindíg együtt mindenben. El sem tudnám képzelni nélküle és ő is így gondolja. Én annyit mondtam neki hogy ne nézzen úgy oda.. mindketten rosszul levősek vagyunk a vértöl amúgy 😀😀csak legyen velem💖
2021. dec. 29. 15:25
 69/102 anonim ***** válasza:
19%

Eleinte én is jó ötletnek tartottam, nem kellett volna. Nagyon megundorodtam a feleségemtől. Mindketten bánjuk. Már csak a gyerek miatt vagyunk együtt, de ha kicsit nagyobb lesz, elválunk. Alig várjuk már mindketten.

33/F

2021. dec. 29. 18:41
 70/102 anonim ***** válasza:
88%
#69 őszintén érdekel, most minden gonosz vagy beszólogatós szándék nélkül, hogy hogy undorodhattál meg a feleségedtől ettől? Mit láttál, ami az ő személyét undorítóvá tette számodra? A szülés folyamatát még megértem, ha visszataszítónak találod, de hogy a feleségedet, aki kínok között világra hozta a közös gyereketeket, ez nekem annyira furcsa. Tényleg kíváncsiságból, hogy lehetett ez a végeredménye ennek az élménynek?
2021. dec. 29. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!