Apás szülés. Hogy vélekedtek róla?
Bent volt apuka a szülésnél nálatok? Hogy élte meg? Próbáltál rá hatni?
A férjem a kitolási fázisnál most úgy gondolja, hogy nem szeretne bent lenni, majdcsak akkor ha már megvan a baba. Nekem ez ellen nincs kifogásom, nem szeretném, ha esetleg olyan élményeket szerezne, ami később valahol, valamire kihatna. Úgy beszéltük meg, hogy ott lesz és majd ha úgy érzi, akkor kimegy, ha nem, akkor bent marad.
Viszont bárki kérdezi, mindig jön a meghökkenés, hogy miaz hogy nem akar bent lenni? Élete legszebb élménye lenne, stb. És én miért nem állok ki magamért, hogy márpedig ha én ezt végig csinálom, akkor a minimum, hogy mellettem van!?
Nekem ez fura. Tényleg erőltetnem kéne ezt? Nektek mi a véleményetek?
62
Vele nem biztos hogy akar szexelni a jövőben...
Eleinte én is jó ötletnek tartottam, nem kellett volna. Nagyon megundorodtam a feleségemtől. Mindketten bánjuk. Már csak a gyerek miatt vagyunk együtt, de ha kicsit nagyobb lesz, elválunk. Alig várjuk már mindketten.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!