Apás szülés. Hogy vélekedtek róla?
Figyelt kérdés
Bent volt apuka a szülésnél nálatok? Hogy élte meg? Próbáltál rá hatni?
A férjem a kitolási fázisnál most úgy gondolja, hogy nem szeretne bent lenni, majdcsak akkor ha már megvan a baba. Nekem ez ellen nincs kifogásom, nem szeretném, ha esetleg olyan élményeket szerezne, ami később valahol, valamire kihatna. Úgy beszéltük meg, hogy ott lesz és majd ha úgy érzi, akkor kimegy, ha nem, akkor bent marad.
Viszont bárki kérdezi, mindig jön a meghökkenés, hogy miaz hogy nem akar bent lenni? Élete legszebb élménye lenne, stb. És én miért nem állok ki magamért, hogy márpedig ha én ezt végig csinálom, akkor a minimum, hogy mellettem van!?
Nekem ez fura. Tényleg erőltetnem kéne ezt? Nektek mi a véleményetek?
2021. dec. 20. 19:15
71/102 anonim válasza:
Biztos egy férfi állat lehetsz ha ennyitől nem áll fel. :D Szerintem is váljatok el minél előbb, a feleséged megérdemelne egy igazi férfit maga mellé.
72/102 anonim válasza:
Ne legyünk már álszentek, sok pasi megundorodik ilyenkor a nőtől, csak nem meri mondani, inkább félrelép. Nem a személyétől undorodtam meg, hanem a testétől. És mivel nem puszipajtások vagyunk, hanem házastársak lennénk, így már semmi értelme az egésznek. Ti sem nyúlnátok a pasitokhoz többet, ha látnátok, amint egy háromkilós gyereket kitol a péniszén.
73/102 anonim válasza:
Most árultad el magad te nyomorult :D sosem voltál bent szülésen, mert akkor tudnád, hogy semmit sem lehet látni. Minek hergelni? Erre izgulsz?
74/102 anonim válasza:
Konkrétan nem látod az actiont, de attól még tudod, mi történik. Meg gondolom nőként érzed is... A vaginád nyilván neked is úgy néz ki, mint egy szétrobbant húscafat.
75/102 anonim válasza:
Miért anyádé úgy néz ki? Gondolom vaginával utoljára akkor találkoztál mikor kibújt az az okos fejed :D
76/102 anonim válasza:
68# Gratulálok, hogy fiatalabb párod van!
77/102 anonim válasza:
#75 Te az anyád vagináját szoktad nézegetni???
78/102 anonim válasza:
Én férfi vagyok és bent voltam feleségem mindkét szülésénél. Nem vagyok egy anyámasszony katonája, nem csak a fejénél álltam... Jobban imádom, kívánom a feleségem, mint valaha! Aki emiatt nem kívánja a feleségét, az egy töketlen kisfiú. És ha beteg lenne olyan szinten, hogy a wcre is kísérned kell, segítened MINDENBEN? Akkor is megundorodnál tőle? Gratulálok, ez aztán a nagy szerelem... (Ja,nem.)
79/102 anonim válasza:
78as vagyok, folytatom, csak a gyerekek miatt abba kellett, hogy hagyjam. Dühöt érzek, hogy léteznek olyan "fèrfi"társaim, akik képesek a világ egyik legnagyobb szenvedésén kersztülmenő feleségeiktől megundorodni, ahelyett, hogy még jobban szeretnék, tisztelnék őket. Én a feleségem jobban tisztelem mint valaha, hogy ilyen áldozatot hozott, ezt a kínt kétszer is bevállalta. Természetesen soha, semmilyen körülmények között nem hagytam volna magára szülésnél. Komolyan ez valakinél kérdés? Ott szenved élete párja, de ő "jajdeundiii" alapon ezzel mit sem foglalkozva egyedül hagyja. Hihetetlen számomra.
80/102 anonim válasza:
78,79. Te biztos, hogy nem férfi vagy, hanem egy 17 éves lány, akinekse szüléssel, se férfiakkal, se szexualitással nincsen még semmi tapasztalata :D Csak álmodozol, mert még azt hiszed olyan az élet, mint egy török sorozat. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!