Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés. Hogy vélekedtek...

Apás szülés. Hogy vélekedtek róla?

Figyelt kérdés

Bent volt apuka a szülésnél nálatok? Hogy élte meg? Próbáltál rá hatni?

A férjem a kitolási fázisnál most úgy gondolja, hogy nem szeretne bent lenni, majdcsak akkor ha már megvan a baba. Nekem ez ellen nincs kifogásom, nem szeretném, ha esetleg olyan élményeket szerezne, ami később valahol, valamire kihatna. Úgy beszéltük meg, hogy ott lesz és majd ha úgy érzi, akkor kimegy, ha nem, akkor bent marad.

Viszont bárki kérdezi, mindig jön a meghökkenés, hogy miaz hogy nem akar bent lenni? Élete legszebb élménye lenne, stb. És én miért nem állok ki magamért, hogy márpedig ha én ezt végig csinálom, akkor a minimum, hogy mellettem van!?

Nekem ez fura. Tényleg erőltetnem kéne ezt? Nektek mi a véleményetek?

2021. dec. 20. 19:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
0%
Á, te tényleg csak szívatod a népet, igaza volt az egyik hozzászólónak.
2021. dec. 30. 22:47
 92/102 anonim ***** válasza:
24%
Tegnap már nem írtam, de nekem feldobtad az estém, halál komolyan írom. :D Köszi! :D
2021. dec. 31. 08:58
 93/102 anonim ***** válasza:
0%
#94 Örülök, hogy egyetértesz velem, legalább egyvalaki van itt, aki nem áll neki álszenteskedni. :D
2021. dec. 31. 12:24
 94/102 anonim ***** válasza:
24%
Nem, nem értek egyet, hanem egyertelműen szívatni próbálsz mindenkit. :D
2021. dec. 31. 13:53
 95/102 anonim ***** válasza:
86%
95. De cuki vagy, azt hiszed valaki egyet ért veled. Pedig csak úgy nevetünk rajtad mint valami bohócon. Szerencsétlen vagy és ez még nem is lenne vicces, de ahogy próbálsz sértegetni mindenki olyan muris. Gondolom egy kissé túlsúlyos tini vagy, aki a nőket okolja, hogy neki milyen szar. Menj fuss pár kört és megtudod a haverjaidnak miért nincs ideje trollkodni gyakorin :)
2021. dec. 31. 13:55
 96/102 anonim ***** válasza:
3%
#95 Nevessetek csak, a férjetek meg rajtatok röhög, miközben tinilányokat pakol, akiknek még nincsen szétesve az alfelük a szüléstől. :)
2021. dec. 31. 19:45
 97/102 anonim ***** válasza:
96%
Jajaja… te már csak tudod :D
2021. dec. 31. 20:02
 98/102 anonim ***** válasza:
15%

Én nem a szülés ténye miatt undorodtam meg a feleségemtől, hanem amiatt mert kikényszerítette hogy bent legyek, mikor már a legelején mondtam hogy bármiben segítek, támogatom, ezt az egyet ne kérje.

Végül elintézte hogy ott kelljen lennem. Ott voltam, de már ott érlelődött a gondolat a válásról. Végül a gyerek fél éves korában adtam be, addig bírtam. Persze el voltam hordva minden szemétnek.

2022. jan. 1. 13:26
 99/102 anonim ***** válasza:
82%
Hát ne haragudj, de ez nem volt egy stabil kapcsolat, ha emiatt elválsz. Lettek volna még ennél jóval nagyobb gondok az életben, amit egy stabil kapcsolat elbír és megoldják.
2022. jan. 1. 13:38
 100/102 anonim ***** válasza:
72%

98. Jaj, ne kamuzz. Ráfogod erre, mikor amúgy is szar volt a házasságod. Reméljük a feleséged mellett azóta olyan férfi áll, aki nem hibáztat minden mást maga helyett.

Egyébként szánalmasnak tartom azt a férfit aki nem áll ott a felesége mellett élete legnehezebb pillanatában. Remélem sosem kell átélned, de ha neadjisten beteg leszel és majd neked is azt mondják hogy csak ezt az egyet ne kérd, hogy melletted legyek, akkor ez eszedbe jut.

2022. jan. 1. 13:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!