Én azt szoktam mesélni,hogy akkor tudtam,hogy mindjárt vége,mikor azt éreztem,hogy ez az utolsó erőm,ha most nem születik meg, akkor meghalok.Mind a 4x tudtam,hogy most lesz vége,vagy ha nem, akkor nekem.
2021. okt. 2. 15:27
22/29 anonim válasza:
Nem. De szerintem csak azért mert annyira fájt, hogy nem gondolkodtam semmin, csak éltem a pillanatban és a légzésemre koncentráltam :D
2021. okt. 2. 15:27
23/29 anonim válasza:
Azt se tudtam melyik világon vagyok,egy ép gondolat se volt a fejemben, de ha választhattam volna abban a pillanatban,tuti inkább meghalok.
2021. okt. 2. 16:03
24/29 anonim válasza:
Olyan hogy befogok halni nem volt, de az biztos h sokszor elhangzott, hogy én ezt ne bírom tovább. Nagyon sokminden kiesett, de arra emlékszem, hogy a dokim mondta "dehogynem bírja, meg tudja csinálni, nagyon jól csinálja "
Hatalmas erőt adott
2021. okt. 2. 16:41
25/29 anonim válasza:
Nem, de volt egy pont a vajúdás végén, amikor a legjobban fájt, hogy azt éreztem, hogy egyszerűen nem visel el a testem még egy ilyen fájást, el fogok ájulni, össze fogok esni. Annyit tudtam kinyögni, hogy segítséééég. Na onnan volt még 3 pokoli fájás... aztán a tolófájásnál mintha elvágták volna, megerőltető volt nyomni, de meglepődtem, hogy szinte egyáltalán nem fáj.
2021. okt. 2. 20:32
26/29 anonim válasza:
Van ilyen, de barátnőm pont így fogalmazott, halálközeli élményről mesélt még szülés után hetekkel.
De az sem igaz, hogy mindenkinél elmúlik minden rossz emlék, miután megszületett a baba. Kolléganőmnek csak azért van egy gyereke, mert olyan durva volt a szülés, hogy ő ezt köszöni, de még egyszer nem. (Már 13 éves a lánya)
2021. okt. 4. 12:17
27/29 anonim válasza:
Én folyamatosan azt éreztem, hogy be fogok pánikolni, próbáltam nyugtatni magam, már a végén két fájás között imádkoztam, hogy valahogy járjon le.. :) A vajúdás végén, a tolófájások előtt éreztem, hogy nem bírom ki, adtak is oxigént. A tolófájások nem voltak vészesek, 3-4 nyomás után rajtam volt a kisbabám. :) A szülés kegyetlenül fàj, de megéri. Minden fájdalomért kompenzálva leszel.
2021. okt. 4. 21:36
28/29 anonim válasza:
Nekem a vajúdás részt megélni sokkal kellemetlenebb volt, mint a vége.
Hiába akkor fájt a legjobban az egész szülés alatt, mégis abban a szakaszban valahogy nem is gondoltam arra, hogy mennyire fáj. Teljesen más kérdések voltak a fejemben. Pl. hányszor kell még nyomnom? Jól csinálom-e? Mikor mondják már, hogy látják a baba fejét?…
Az eszembe sem jutott akkor, hogy amúgy ez nagyon fáj 😄 érdekes.
2021. okt. 4. 22:16
29/29 anonim válasza:
Nem. Végig magamnál voltam, tudtam mikor mi történik és miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!