Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés , vajúdás alatt...

A szülés , vajúdás alatt gondoltál arra gondolsz most bele fogsz halni? Hogy nem bírod tovább?

Figyelt kérdés

2021. okt. 2. 11:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2021. okt. 2. 11:14
 2/29 anonim ***** válasza:
62%
nem
2021. okt. 2. 11:14
 3/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2021. okt. 2. 11:22
 4/29 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtattatok. Akkor nem lehet olyan kemény a szülés, kibírható
2021. okt. 2. 11:24
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
De,nagyon kemeny. Borzaszto,tenyleg. En csak arra koncentralram,h a fajast megeljem,tullegyek rajta. A baratnom sokaig kinlodott,azt mondta szolt is a novernek 1x,h o nem birja tovabb, bele fog halni ebbe,nem tudja vegigcsinalni. Szerintem ezek eleg gyakori gondolatok.
2021. okt. 2. 11:27
 6/29 anonim ***** válasza:
81%

Mindkettőnél volt olyan gondolatom, bárcsak császároztak volna inkább (pedig természetes szülésre készültem nagyon, és utólag is örülök, hogy így lett)

A második szülés nagyon gyors volt, ott csak ez a császár fantázia merült fel.

De az elsőszülés 5 percesektől 29 óra volt, 4 óra kitolással. Ott mondtam, h ebbe belehalok, nem bírom megszülni. Akkor kérdezte a szülésznő, hogy akkor ki szülje meg ezt a gyereket? Nézzek körbe se ő nem tudja, se a férjem, akkor ki szülje meg? Ezen a kérdésen én komolyan gondolkodtam akkor. Tök más dimenzióban voltam már.

2021. okt. 2. 11:35
 7/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem, arra gondoltam, hogy még pár nyomás és végre kint van.
2021. okt. 2. 11:38
 8/29 anonim ***** válasza:
90%
Arra, hogy meghalok nem, de arra, hogy nem bírom és legyen vége , az sokszor felmerült .
2021. okt. 2. 11:50
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy meghalok nem jutott eszembe d etöbbször is kimondtam, hogy én ezt már nem bírom,nem fogom tudni megcsinálni. Aztán csak kijött :D
2021. okt. 2. 12:22
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

Az nem jutott eszembe, hogy meghalok, de az igen, hogy nem bírom tovább. Életemben semmi nem fájt még ennyire, teljesen más tudatállapotban voltam ott, kitolásnál ordítottam, mint a sakál, miközben könyökölték ki belőlem a gyereket.

De mondjuk én majdnem egy teljes napot vajúdtam, kivoltam a végére.

2021. okt. 2. 12:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!