Igen, főleg a másodiknál, az elsőnél inkább az volt bennem, hogy nem akarok gyereket, nem akarok terhes sem lenni, haza akarok menni és azt akarom hogy minden úgy legyen, mint 1 évvel korábban
2021. okt. 2. 12:25
12/29 anonim válasza:
Igen. Mindkettő halálközeli élmény volt. Elsötétült minden, úgy kaptak el, összepisiltem magam állva. De, enynire szar is tud lenni. Van, aki kettőt sóhajt és kitolja, én 2 napot küzdöttem mindkettőért.
2021. okt. 2. 12:30
13/29 anonim válasza:
Igen volt, mind a kettőnél.
2021. okt. 2. 12:34
14/29 anonim válasza:
Arra nem gondoltam, hogy meghallok. Csak arra tudtam gondolni, hogy legyen már vége.
2021. okt. 2. 12:39
15/29 anonim válasza:
Másfél napi vajúdás után, én attól féltem, hogy a babám fog meghalni vagy súlyosan sérülni. Aztán kiharcoltuk a császárt a férjemmel és majdnem én véreztem el a műtőben.
2021. okt. 2. 12:44
16/29 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy "bárcsak meghalnék", mert nem bírom tovább.
2021. okt. 2. 13:01
17/29 anonim válasza:
Én végig azt mondogattam hogy meg fogok halni.
2021. okt. 2. 13:12
18/29 anonim válasza:
Igen. Amikor 11 óra vajúdás és oxi után közölte a doki, hogy császár. Akkor azt hittem, vége mindennek. Rettenetesen féltem a császártól már a terhesség alatt is.
De túléltük. Igaz, hogy én rossz állapotba kerültem műtét után a spinális érzéstelenítéstől, de ez a babát már nem érintette. (elkékültem órákra, oxigénhiányom volt).
2021. okt. 2. 13:23
19/29 anonim válasza:
Nem, azt valahogy éreztem, hogy minden rendben, nem fogok belehalni, és azt is tudtam, hogy meg tudom csinálni, volt bőven elég erőm, én csak azon gondolkodtam közben (meg ha jól rémlik, kérdeztem is a férjemtől), hogy biztos akarom-e én ezt, és nem lehetne-e inkább abbahagyni és hazamenni. Meg hogy tuti átgondoltuk-e. Kb mint a #11, volt olyan pillanat, amikor komolyan elgondolkodtam rajta, hogy megéri-e ez az egész, és biztos akarom-e én azt a gyereket.
Megéri :)
2021. okt. 2. 13:37
20/29 anonim válasza:
Óriási fájdalom, semmihez sem hasonlítható. Folyamatosan azt éreztem,hogy nem fogom kibírni. Halálfélelmem nem volt, de sokan számolnak be arról, hogy az is volt nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!