Mi a velemenyetek arrol hogy ha az apa nem akar ott lenni mikor szuletik a baba?
Miért kéne hányni? Semmi undorító nincs ott.
Oké, van egy nagyon nagyon kis réteg aki vértől stb elájul (én is, de csak a sajátomtól :))
De alapvetően azt gondolom, ha a KÖZÖS gyermekvállalásbol a nő csinál 99,9999%-ot akkor a maradékot a férfi hozzá teheti azzal, hogy kegyeskedik bemenni. Fúj meg undi? Ne már! Amikor a gyerekem telibe hányt mindent na az undi meg hányinger keltő volt, valóban.
A kérdésben lévő "apa" akkor egy ilyen esetben mit csinál?
“Ferfi meg hanyja ki a belet”
Szerintem nem muszaly fejjel a p*naval szembe lenni. Hanem a szerelme fejenel es igy nem latja az undit...
Az apa nem birja? Es akkor a no?? Ezerszer rosszabb neki es vilag fajdalommal fog kuzdeni...neki nincs valasztasa... de attol meg ugyan ugy ketten vannak ebbe, KETTEN, ismetlem KETTEN hoztak ezt a helyzetet, a ferfi tette oda 😅miert csak a no szenvedjen? ugy hogy igenis ez a kovetkezmenye....es szerintem az apanak orulnie kellene hogy csak ennyit kell csinalnia hogy utt uljon melette, hogy meg tesz annyit erte hogy meg probalja...sajnaltatjak magukat, az anya meg kozbe majdnem meghal a fajdalomtol... tenyleg nem ertem... anya is ki menne szivesebben... atadna szivesen... es elhuzna a francba onnan, Dne a szex az jo volt mi...😅
Igy van.
Fejnel ülve tökre nem látsz semmi olyasmit. Vagyis de, anyuka szenvedését. Ez lenne undi? A közös gyerek projektbe ennyit nem képes valaki rakni, hogy fogja a kezét, fejét a párjának?
Tényleg nem kell lent látni semmit ha nem akar, köldök zsinór vágást is megcsinálja a személyzet ha apuka nem akarja. Én kakit is csak harmadik gyereknél láttam és csak mert akartam látni, kíváncsi voltam mert mindenhol írták, hogy van szinte mindig. De annyira rutinosan, gyorsan, diszkréten eltüntetik, hogy valószínűleg első két gyereknél is lehetett csak nem vettem észre.
De ezt se láttam volna ha végig fejnel maradok.
Én nem értem, mit tudnak ennyit puhánykodni a férfiak... Nem kell ott nézni a dolgokat premier plánban, leül a felesége fejéhez és ennyi. Ebben mi az undorító?
Ha egy férfi azt nem bírja, hogy ott kell ülni, akkor a nő hogy bírja ki konkrétan az egész szülést/vajúdást meg minden vele
járót?
Örülök, hogy nem ilyen puhapöcs, lelkibeteg férjem van...
Mert a nőnek ki kell bírni, nincs mese, nem a férfiak tehtetnek róla, hogy a nők sz.pnak az elet minden területén. Mivel a nő szül, ezért neki ott kell lennie, nincs mese. Mondhatja a nő is, hogy nem akar bemenni a szülőszobára, de akkor ne vállaljon gyereket, vagy ha annyira akar, akkor fogadjon örökbe.
Hogy bírják ezek az áldott asszonyok kipréselni a pulyát? Hát mondjuk a terhesség felkészíti a testüket a szülésre, meg vannak tolófájások, orvosok. Meg szagok is, mert a nő maga alá csinál, ami valljuk be nem túl nőies, de hát mit várunk egy olyan nőtől, aki abban méri, hogy kinek milyen kemény, hogy ki volt bent a szülőszobán meg ki nem.
2 babamat szultem egyedul, 1. csaszar, 2.nal mar az exem szeretojevel elt... es nekem nem hianyzott hogy valaki simogassa a buksimat, paras szemekkel szerelmet valljon es tarsai. Tiszta kovetheto utasitasokra volt szuksegem hogy 2 egeszseges darabban tavozzak. Gondoltam akkor en. Ez akkor teljesult es teljesen elegedetten mentem ha.
Aztan sok evvel kesobb talalkoztam valakivel akivel erdemes volt gyereket vallalni es megkertem hogy jojjon be. Most sem az volt a cel h atvallalja a nehezsegek egy reszet mert anelkul nem megy, hanem h ott volt a fogantatasnal, legyen ott a kovetkezo allomasnal is, erositse a kapcsolatunkat. Es bejott. 17oran at kisergetett jobbra balra, fogta a kezem, adagolta az eda-t, rohogtetett, majd ringatta alanyunkat amig varrtak.Vegre harmadjara osszejott az aranyora is, amiben eddig nem volt reszem. Hozzaadott az egesz az elmenyhez. DE! O is ott akart lenni! Nem kenyszeritettem volna bele valamibe amit nem akar mert az nem lenne ugyanolyan, mint a leirtak es kelletlenul nekem ne labatlankodjon ott mert meg azt is elrontana ami jol megy. Szoval en tiszteletben tartanam a donteset, mert neki garantaltan nem ez lenne elete elmenye, nekem meg keseru szajizt hagyna.
18-as, de a nők sosem szültek egyedül, mindig ott voltak a női családtagok támaszként.
Most is be lehet vinni pl. az anyját, de aki nincs olyan kapcsolatban vele? Régen baromira nem az volt a divat, mint most, hogy idegen nők együtt vajúdnak fél napig idegen helyen úgy, hogy max. 1 ismerős fő lehet ott mellettük.
De esküszöm, nem értem, mi van, ha megérzi pl. a sz*rszagot - b@r a legtöbb helyen van beöntés -, sosem volt a WC-ben a felesége után?
1. Minek kell olyan embernek szülni, aki otthagy 2 gyerekkel?
2. Az más dolog, hogy valaki be akar menni, ott akar lenni, az is más, hogy valaki azt mondja, hogy neki mindegy, az is más, hogy valaki azt mondja, hogy nem akar ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!