Mi a velemenyetek arrol hogy ha az apa nem akar ott lenni
mikor szuletik a baba?
Figyelt kérdés
Az anyuka meg nagyon szeretne. De az apa azt mondja nem birna? Hogy esne? Mit mondanatok? Mind a ket fel re kivancsi vagyok. Igazabol itt kinek lehet igaza?
Megállapodás? Pl amíg az anyuka vajúdik addig legyen bent az apa, de kitolaskor menjen ki hogy ne lásson "olyat". Aztán lehet apuka végig bent marad,mert úgy tartja majd a kedve
2021. jan. 30. 01:25
2/67 anonim válasza:
Figyelj csak, az én feleségem erőltette. Tudod mi lett a vége? Elváltunk, mert egyszerűen megundorodtam tőle. A gyermekem anyjaként tisztelem, de nőként már soha nem fogok tudni rá tekinteni a látottak miatt, és főleg azért, mert kizsarolta, hogy legyek bent.
2021. jan. 30. 01:40
3/67 anonim válasza:
De miért kellene akár csak a vajúdásra is bemennie, ha nem akar? Itt nincs komprumisszum kérdés, ha be akar menni, akkor menjen be, ha nem akar, akkor nem kell. Ráadásul a covid miatt nem hiszem, hogy minden kórházban lehet ki-be járkálni, mert apukának éppen "úgy tartja kedve".
2021. jan. 30. 01:42
4/67 anonim válasza:
Én nem leszek finom.
Anyukának azért kell bent lennie, mert ő szül, neki van méhe. Egy férfinak nem kell ott lenni, ha nem akar. Oké, támogatás, támasz, de nem a szülésen múlik, hogy ki milyen apuka lesz, hogy most akkor bent lesz vagy nem. Szerintem szülés után kell helytállni a férfiaknak. Ez, hogy komprumisszum... badarság. Korona van, látogatni se lehet, még apukának se, majd apukának meg fogják engedni, hogy kimenjen, amikor akar? Ha meg is engedik, nem biztos, hogy visszaengedik a kicsihez.
2021. jan. 30. 01:46
5/67 anonim válasza:
Hát ez nem így megy. Bent lettem volna a vajúdás alatt is szívesen csakhogy covid miatt annak is örülhettünk, hogy a szülésre beeshettem. Előtte covid miatt utcán vártam.
Ha mostanában szül ne vegyen rá mérget, hogy vajúdás alatt ott lehet. Apás szülés engedett ami azt jelenti, hogy konkrétan a kitolas előtt kicsivel riasztanak.
Amúgy ha nem akarsz akkor nem látsz semmi durvát. Háromból háromszor voltam bent, hol többet hol kevesebbet láttam, de csak amennyire akartam.
Egyáltalán nem undorodtam meg a feleségemtől! Ez is az élet része. Az egyik legjobb része.
2021. jan. 30. 01:59
6/67 anonim válasza:
Ha ennyire nem lett volna képes nem akartam volna, hogy otthon legyen mikor kiengednek a kórházból! Többé látni sem akartam volna
2021. jan. 30. 02:06
7/67 anonim válasza:
Azért ez nagyon gáz ha valaki erre nem képes pedig a felesége szeretné.
Én 3x átéltem és láttam a feleségemen, hogy milyen iszonyú szenvedés egy szülés. Ehhez képest férfi részről azt gondolom nem túl nagy kérés, hogy mellette legyek. Oké, én szívesen voltam, de ha csak az ő kedvéért akkor is illik bemenni.
2021. jan. 30. 02:15
8/67 anonim válasza:
Ja igen, oszt a férfi meg hányja ki a belét ott, mert illik. Undorítóak vagytok! Csak azért elzavarni valakit, mert nincs ott a szülésnél... de utana meg sír a szátok, hogy nem tekint ratok nőként a férjetek, amikor zsaroljátok, hogy akkor már otthon se legyen. Undorító a szülés fogjátok már fel! Nem egy leányálom, max a filmekben.
2021. jan. 30. 02:20
9/67 anonim válasza:
Én a 2-es válaszoló vagyok, aki le lett pontozva, csak mert nem rózsaszín cukormázban látom a világot. Én bementem a szülőszobára. Az eredménye: válás, és akárhányszor ránézek a gyerekre, a szülés jut eszembe. De menjenek csak be nyugodtan az apukák, ez lesz a vége.
2021. jan. 30. 02:33
10/67 anonim válasza:
9: nem lesz ez a vége, mi nem fogunk válni! Mint írtam 3x voltam bent és ugyanúgy szeretem vagy inkább jobban, hogy ekkora szenvedést vállalt háromszor is a közös gyerekünk miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!