Miért mondják, hogy a hüvelyi úton szüléssel megszűnik nőnek lenni az anya?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallom, hogy ezért direkt inkább császárt kérnek, mert a sima szüléstől megszűnik a nőiesség, az az anya többet már nem nő, stb.2020. jún. 22. 01:21
21/23 anonim válasza:
Persze, szülés után férfivá válik.
Aki nő, az általában tud szülni.
Én szerencsére nem hallok ilyen baromságokat, császárral szültem, arra sem mondta senki, hogy fúj, ez nem szülés. Bár legalább így nő maradhattam :)
22/23 anonim válasza:
De unatkoznak egyesek, hogy ilyen-olyan elméleteket gyártanak.
23/23 anonim válasza:
Nő attól vagy, hogy xx kromoszómapárral, női külső és belső nemi szervekkel születtél.Nincs olyan, hogy igazi meg nem igazi nő. Semmi köze ahhoz,szülsz-e gyereket vagy sem, és ha igen milyen módon. Ezek unatkozó, céltalan,ostoba emberek kitalációi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!