Miért mondják, hogy a hüvelyi úton szüléssel megszűnik nőnek lenni az anya?
Szerintem a nőknél ez a tűzkeresztség,mármint a hüvelyi szülés.Utána lesz igazán nő a nő.Amit írsz csak valami újkeletű hülyeség lehet,mégpedig azért hogy legyen indok a császárra.
Felénk még az a mondás él hogy a császár nem szülés(amennyiben nem indokolt)
Miért ne lenne nő?
A hüvelyi szülés a természetes szülés, a nők meg természetesen szoktak szülni általában
Csak akkor megy nem ha valami komplikáció lép fel a szüléssel vagy a babával kapcsolatban
Na, most akkor, ha természetes úton szülök nem vagyok nő, ha meg császárral, akkor nem vagyok anya? :O
Mindkét oldal érveléseire nagyon kíváncsi vagyok. Ezekszerint nincs "jó megoldás".
Ez egy baromság kedves kérdező.
Én ilyen hulyesegeken sosem gondolkoztam 🤨🤨🤨🙊🙊🙊
Szerintem ezt csak önmagukra a saját érzéseik alapján szokás mondani, esetleg a párjuk, en még nem hallottam, hogy bármelyik nő egy másik anyának mondott volna ilyet.
En pl félre téve a tényt, hogy gyereket sem akarok soha, nem lennék képes továbbra is nőként tekinteni magamra szexuális értelemben. Tisztában vagyok vele, hogy a hüvely természetes és elsőszámú funkciója a szülés, de számomra egyszerűen nem fér össze fejben a két dolog és nem lennék képes a kesőbbiekben továbbra is kívánatos nőként tekinteni magamra. Életem során eddig 6 szülést láttam ebből 2 otthon szülés és 4 oktatókórházban volt és őszintén szólva az összes ilyen után hónapokig hányinger kerülgetett a szex gondolatától is, számomra mérhetetlenül undorító volt.az egyik leg taszítobb dolog amit valaha láttam, pedig rengeteg boncolást is láttam már amikkel semmi bajom volt.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy másnak is így kell éreznie magát, csak azt, hogy van akinek nem össze egyeztethető egy gyerek a hüvelyben és későbbiekben a s szex gondolata. De ideális esetben ez a lelki korlát nem kéne, hogy fennálljon és remélhetőleg ez nem lesz divattá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!