Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen esetben vajon engedélyez...

Ilyen esetben vajon engedélyezni fogják a programozott császármetszést?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja volt egy TIA jellegű rohamom (átmeneti keringési zavar az agyban), ami még nincs kivizsgálva, voltam neurológián 2 helyen is, időpontom van koponya MR-re, de nem biztos, hogy kiderül mitől volt. Ez olyan volt, hogy először jött egy látászavar majd kb. negyed órán keresztül nem tudtam megszólalni, se gondolkodni, se írni, mert elfelejtettem a szavakat, lezsibbadt az egyik karom, az arcom egy része. Az agyamnak olyan területe nem kapott elég vérellátást, ami a beszédért felel. Ez elég indok lehet a császárra? Az előző szülésem is császár volt, megmondom őszintén, hogy nem nagyon merem így bevállalni, mert nem tudni milyen hatással lenne a keringésemre egy vajúdás vagy szülés, a védőnőm is így gondolja. Május elejére vagyok kiírva. Köszönöm, ha válaszolsz.

ma 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A védőnő nem szakorvos, hogy erre bármiféle javaslatot tegyen. A neurológus tehet.
ma 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Neurológussal beszélj és írjon javaslatot, azt elfogadják.
ma 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakorvos erre simán adhat papírt,de nekem papírral sem akarták q császárt. Végül magán kórházba mentem.
ma 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem siman eleg indok, de irass neurologussal velemenyt. Nekem az is eleg volt hogy az 1.csaszar volt. 6 ev utan szultem, mondta az orvos nyugi,nem fogjuk eroltetni. Allamiban szultem. Nem kellett vajudni, azonnal vagtak miutan bementem,bar hozzatettem h fajas utan csip,szur a hegem. Ezt kimondod mindenkeppen mutenek,nem kockaztatnak egy hegszétválást...
ma 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!