Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért mondják, hogy a hüvelyi...

Miért mondják, hogy a hüvelyi úton szüléssel megszűnik nőnek lenni az anya?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallom, hogy ezért direkt inkább császárt kérnek, mert a sima szüléstől megszűnik a nőiesség, az az anya többet már nem nő, stb.

2020. jún. 22. 01:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Mi az, hogy nincs megoldás? Ne légy már te is ilyen korlátolt.

Mindenki nő, aki úgy viselkedik, a szülés módja nem számít.

2020. jún. 22. 06:27
 12/23 anonim ***** válasza:
13%

Ilyet még sosem hallottam.

Azt igen, hogy szülés közben úgy üvölt és teljesen kikel magából, hogy minden nőiességét elveszíti.

Vannak sztorik, amikor az orvos szól, hogy őrizze meg méltóságát.

2020. jún. 22. 08:08
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
mondanak sok hülyeséget, pl a császár nem szülés, meg ilyenek... nem kell ezekkel foglalkozni.
2020. jún. 22. 08:16
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt még sosem hallottam, talán mert normális ismerőseim vannak...
2020. jún. 22. 08:19
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Ezt így még én sem hallottam. Csak tippelek: nem arra gondolnak, hogy tönkremegy "odalenn"? Sajnos ez benne van a pakliban, én is így jártam, nem is lesz többé férfi és szex az életemben. Én is már csak anya vagyok, nőként nem tudok funkcionálni többé.
2020. jún. 22. 08:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz ezzel.Az a lényeg hogy te is és a pici is jól legyetek,mindegy hogyan születik.
2020. jún. 22. 08:55
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
szerintem is egy szülés után a nő nővé válik persze anyukaként :) első terhességemnél én is gondolkoztam, hogy vajon nő leszek még, ha szülök ? Igen is Nö nekem konkrétan vissza állt ott mindent szülés után 6 hét kb olyan volt az első sex em a férjemmel mintha akkor vették volna el a szüzességemet! tehát anyukaként Nönek éreztem magam !
2020. jún. 22. 08:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, ennyi hülyeséget. Tényleg meg kéne szüntetni ezt a három év gyest, mert meghülyülünk az unalomtól ennyi ideig otthon. Aki terhes lett és kijön belőle egy gyerek, az nő, és szült, és anya. Kész. Mi az, hogy aki császáros, az nem szült, meg nem anya, meg aki hüvelyileg szült, nem nő, jézusmária. Aki ilyeneken vitázik, az menjen inkább és keressen valami hobbit, vagy foglalkozzon a gyerekével, vagy valami.
2020. jún. 22. 09:27
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Ki mondja ezt? Sose hallottam még, szerintem a várandósságnál, szülésnél (tökmindegy, milyen módon történt meg) nőiesebb dolog nincs a világon. Az anyaság is egy nőies szerep, úgy magában. Azt el tudom képzelni, hogy sokaknak nehéz összeegyeztetni a két szerepet az elején, hogy anya is és nő is megmaradjon, de ez igazából csak rajta (és a párján) múlik, hogy mennyire sikerül neki, igyekezet kérdése. Azért szerintem a szülés még mondhatni a könnyebbik része a dolognak, az csak egy nap az életedből (persze, elég hatalmas nap, csodálatos lelki és testi változásokkal, nyilván, de most a tényszerűségét nézve), ellentétben az utána következő hónapokkal, évekkel.
2020. jún. 22. 10:10
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
15ös biztos van megoldás. Olyan nincs hogy nincs.
2020. jún. 22. 10:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!