Lehet kérni császármetszést?
magánba gondolom csak úgy lehet ha más szolgáltarasokat is igénybe vesz, nem?
Csomag árakat látok csak, kimondottan ami csak a szülés igénybevételére vonatkozna, olyat nem.
Az szép, akkor legalább 1.5m.
Tb alapú dokinál nem lehet x "zsebpébzért" meggyőzni hogy császár legyen? Manapság már nem fogadnak el pénzt?
Vagy van olyan hogy valami indokot elfogadnak a császárra?
Nem, nem lehet zsebpénzt adni az orvosnak évek óta. Mehettek mindketten börtönbe… 4 éve nem lehet hálapénzt elfogadni, kő alatt éltél?
Ha lenne olyan problémád, ami miatt indokolt lenne a császár, arról tudnál és nem most kellene kitalálni.
Őszintén nem értem… fizetni nem akarsz egy forintot se, de legyen egy indokolatlan hasi műtéted?
Nem élek kő alatt, de sok orvos ma is elfogadja. Pl ortopédián, kardiológián, rheuma kórházban. Elnézést hogy nem szülök évente hogy tudjam, a szülészeteken mi a helyzet.
Alapból azt se tudom, milyen problémákat fogadnak el. Ami nekem van; szívbillentyű elégtelenség, tachy-brady szindróma.
Fizetnék, de azért 1,5 milliót nem szánnék rá. Max a felét
A magánkórházakban van várandósgondozási csomag és szülés csomag. Nem muszáj ott csinálni a várandósgondozást, a szülés csomag viszont olyan pakk, amit már igen (utolsó ctg-k, uh, szülés, ha kell anti D, baba vizsgálatai, első oltása, stb.).
Ha nem ott csinálod a gondozást, akkor általában van egy check point 36. hét körül, ami egy vizsgálat, papírok áttekintésével és eldöntik, hogy szülhetsz-e ott. Tőlem megkérdezte a főorvos, aki az engedélyeztetést csinálja, hogy természetes szülésre készülünk-e. Itt lett volna lehetőségem jelezni, ha császárt akartam volna, de én nem akartam. Ennyi.
Én államiban már nem kockáztatnék hálapénzezéssel, pláne amióta mindkét félnél szankcionálható a szándék.
Ha van ismerős, biztos tudsz papírt szerezni pszichiátertől, szemésztől, ortopéd dokitól, vagy akár a nőgyógyász is kiír kamu okkal, de ehhez azért szerintem vastag boríték kellene a mai világban, hogy érdemes legyen kockáztatniuk.
Néhány állami kórháznál van lehetőség fogadott orvossal szülni egy kft-n keresztül, esetleg még azt érdemes megnézni, nem tudom most milyen áraik vannak. Ha nem kimondottan természetes szülés párti dokit keresel, lehet még örül is, ha programozottan letud.
Elmész magánba szülni és ott választhatsz.
Igen, más szolgáltatást is fizetsz ott, hisz önmagában a császár nem elvégezhető, nem is értem ezt hogy gondolnád.
Vagy egyeztetsz a nőgyógyászoddal és a háziorvosoddal, és ha eü indoka van, akkor kiírják neked a császárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!