Lehet kérni császármetszést ha megijedtem a természetes szüléstől?
Hat mostmar mindegy, hamarabb kellett volna gondolkozni es akkor magankorhazban kerhetted volna.
De ugye ott is szerzodeskotes van, a vegen mar csak igy “beesve” nem vallalnak nagy esellyel ok se.
Amugy szerintem mindenki retteg a szulestol,nem vagy ezzel egyedul. Nalunk speciel nagyon konnyu a korhazban csaszarhoz “jutni”, mert allandoan minden szulest siettetnek, aztan ha nem tagulsz az altaluk megadott modon, idoben,akkor tolnak is a mutobe.
Lehet “szerencsed” lesz neked is es kifogsz egy ilyen sietos orvost. Ki tudja.
Hidd el a császár sem jó. Nekem az első sürgősségi császár lett, most a második programozott cs. lesz, de rettegek tőle... Azt kívánom bár beindulna magától és úgy esnénk be a kórházba hogy már nem műtenek meg 😂
Gyereket szülni rohadtul fáj akárhol is jön ki az a baba. Készülj rá lelkileg, gyakorold a légzéstechnikát, vegyél illóolajokat amit vajúdáskor lehet használni, ennyit tudsz tenni hogy könnyebb legyen.
Amikor megcsináltátok akkor kellett volna félni nem most 🤣
Kíváncsi lennék mit mond erre az indokra a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!