Miért zavar egyre több embert, ha valakinek fontos a természetes szülés?
Egy csomó császáros ismerősöm van, és többtől is hallottam már acsarkodva bizonygatni, hogy az jobb. De olyantól is, akinek gyereke sincs.
Erre talán nem érvényes, hogy mindenkinek más a jó?
Egyenértékű, hiszen életet ad az anya, ez kétségtelen, de egyesek mégis átesnek a ló túloldalára. Mintha a természetes szülés fontossága egyet jelentene a császár, az ő igényük leszólásával. Pedig aztán normális embert nem is érdekel, hogy szül más. Szerencsére ezt is tapasztalom azért gyakran.
"Miért zavar egyre több embert, ha valakinek fontos a természetes szülés?"
Senkit nem zavar, mindenkinek a magánügye. Az zavar néhány embert, ha (leendő) anyuka másról sem tud beszélni, mint a természetes szülés "csodájáról".
"Én ezt nem hinném. Szerintem sokan nem beszélnek a szülésükről bárkinek."
"Egy csomó császáros ismerősöm van, és többtől is hallottam már acsarkodva bizonygatni, hogy az jobb."
Itt azért van némi ellentmondás.
Egyessel értek egyet. Én egy igazi átszellemült szuperanya vagyok, mert az elsőt 14 óra után szültem meg gátmetszés nélkül. Ennek ellenére hidegen hagy hogy ki hogy szül, és ha a következő császár, hát az lesz, nem fogok vergődni. Vannak akik valami szuperhősi képességet tulajdonítanak maguknak, ha PVN szülnek. Ellentéte a császáros anyuka, aki ha szóba kerül, rögtön védekezni kezd, mintha másodrendű anya lenne emiatt.
Szerintem egy beteg dolog, hogy be akarják szabályozni és egymást hergelik a nők. Kb mint a szoptatás vs tápszer, amikor hazudozi kell hogy ne nézzéknle vagy ne oktassák ki leginkább a tápszeres anyákat.
Nagyon rossz körökben forogsz.
3 csm volt. Mit nem adtam volna ha természetesen szülhetek. 🙄
"és többtől is hallottam már acsarkodva bizonygatni"
Milyen proli környezetben mozogsz te?
Aki ilyenen acsarkodik (függetlenül attól, hogy melyik oldalon áll), azzal szóba sem kéne állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!