Lehet kérni császármetszést?
Ha -esetedben- kardiológustól szerzel szakvéleményt, hogy nem javasolja a természetes szülést, az jelentősen javíthatja a császár esélyét. Főleg ha magánban jársz terhesgondozásra, és ott meg tudod beszélni az orvossal, hogy még ha nem is ő lesz bent, de javasolja.
(Amúgy nem reklámozom a szabályszegést, de sok mindent meg lehet oldani. Próbálkozni kell. Nekem szívritmuszavar, kezdődő toxémia és csípőficam miatt kérdés -tehát nem én kértem- és plusz pénz nélkül megcsinálta a császárt az a doki, akihez terhesgondozásra jártam. Programozott császárom volt, úgy írta ki a dátumot, hogy ő is bent legyen akkor, ha meg előbb megindult volna, arra meg írt egy szakvéleményt.)
12: jo proli vagy.
A “tag luk” ahogy te fogalmaztal, a legkevesebb. Sokaknak lesz mehsullyedesuk szules utan, huvelyfalservuk, volt olyan akinek a medenceje tort el, szoval eleg nagy veszelyekkel jarhat a huvelyi szules is.
Esetedben egy megértő kardiológus megtámogathatja amit szeretnél.
Nálunk fejlettebb országokban a nő szabadon dönthet arról, hogy miképp szeretne életet adni a gyermekének (igaz, ott más az egészségbiztosítási rendszer; és aki a költségesebb műtétet választja, annak ki is kell fizetnie. Innentől az orvosnak/ kórháznak mindegy; hiszen nem nekik kell kigazdálkodniuk a tárgyi,- és személyi feltételeket.)
Néhány éve szültem a maternityben, császárral. Nem vagyunk pestiek, de nem akartam a helyi kórházban szülni, így a 38. Héten elmentünk szétnézni, tetszett, írtunk egy szerződést és ott császároztak. Előtte nem voltam ott egyszer sem.
Faros volt a baba, bár mondta az orvos, hogy még megfordulhat, igaz, alig van hely, de látott már olyat, de mondtam, hogy nem bánom, amúgy is császárt szeretnék inkább, erre mondta, hogy akkor ő nem fog szenveszteni akkor sem, ha befordul, mert az a tapasztalata, hogy ha valaki lelkiekben annyira a császárra készül, akkor annak általában úgyis az lesz a vége. Egyébként az orvosról ódákat zengenek a természetesen szülők is és az állami kórházban akár ügyeletesként őt kapók is, szóval ezt nem úgy kell elképzelni, hogy aki megcsinálja, az egy lelketlen, szar szakember, aki csak pénzért már kaszabol is.
Szerencsére már egyre kevesebb helyen kaszabolnak fel kérésre.
Nem is értem miért akarsz még fizetni is egy nagy hasi műtétért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!