Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni császármetszést?

Lehet kérni császármetszést?

Figyelt kérdés
vagy a doki dönti el/alapból csak a természetes szülés van opciónak?
tegnapelőtt 07:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

Ha -esetedben- kardiológustól szerzel szakvéleményt, hogy nem javasolja a természetes szülést, az jelentősen javíthatja a császár esélyét. Főleg ha magánban jársz terhesgondozásra, és ott meg tudod beszélni az orvossal, hogy még ha nem is ő lesz bent, de javasolja.

(Amúgy nem reklámozom a szabályszegést, de sok mindent meg lehet oldani. Próbálkozni kell. Nekem szívritmuszavar, kezdődő toxémia és csípőficam miatt kérdés -tehát nem én kértem- és plusz pénz nélkül megcsinálta a császárt az a doki, akihez terhesgondozásra jártam. Programozott császárom volt, úgy írta ki a dátumot, hogy ő is bent legyen akkor, ha meg előbb megindult volna, arra meg írt egy szakvéleményt.)

tegnapelőtt 08:59
 12/24 anonim ***** válasza:
32%

12: jo proli vagy.

A “tag luk” ahogy te fogalmaztal, a legkevesebb. Sokaknak lesz mehsullyedesuk szules utan, huvelyfalservuk, volt olyan akinek a medenceje tort el, szoval eleg nagy veszelyekkel jarhat a huvelyi szules is.

tegnapelőtt 09:18
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Esetedben egy megértő kardiológus megtámogathatja amit szeretnél.

Nálunk fejlettebb országokban a nő szabadon dönthet arról, hogy miképp szeretne életet adni a gyermekének (igaz, ott más az egészségbiztosítási rendszer; és aki a költségesebb műtétet választja, annak ki is kell fizetnie. Innentől az orvosnak/ kórháznak mindegy; hiszen nem nekik kell kigazdálkodniuk a tárgyi,- és személyi feltételeket.)

tegnapelőtt 09:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Néhány éve szültem a maternityben, császárral. Nem vagyunk pestiek, de nem akartam a helyi kórházban szülni, így a 38. Héten elmentünk szétnézni, tetszett, írtunk egy szerződést és ott császároztak. Előtte nem voltam ott egyszer sem.

Faros volt a baba, bár mondta az orvos, hogy még megfordulhat, igaz, alig van hely, de látott már olyat, de mondtam, hogy nem bánom, amúgy is császárt szeretnék inkább, erre mondta, hogy akkor ő nem fog szenveszteni akkor sem, ha befordul, mert az a tapasztalata, hogy ha valaki lelkiekben annyira a császárra készül, akkor annak általában úgyis az lesz a vége. Egyébként az orvosról ódákat zengenek a természetesen szülők is és az állami kórházban akár ügyeletesként őt kapók is, szóval ezt nem úgy kell elképzelni, hogy aki megcsinálja, az egy lelketlen, szar szakember, aki csak pénzért már kaszabol is.

tegnapelőtt 09:41
 15/24 anonim ***** válasza:
15 vagyok persze nem azonnal császároztak a szerződés után, következő (39.) héten mentünk megint, akkor úgy nézte az orvos, hogy fogyott a magzatvíz meg mit tudom én, akkor másnap császár.
tegnapelőtt 09:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Gyulai korhaz hires arrol hogy indokolatlanul csinaljon csaszart.. bent voltam akik hetkoznap bekerultek es penteken meg egybe voltak megcsaszaroztak. Amikor bent voltam szoltak az anyukaknak vizsgalat van setaljanak el majd visszafele mar toltak oket. 7 csaszar volt egy penteki nap. Volt anyuka aki eppen csak elkezdett vajudni... A noverke azzal indokolta kover ugy se birna megszulni..
tegnapelőtt 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

Szerencsére már egyre kevesebb helyen kaszabolnak fel kérésre.

Nem is értem miért akarsz még fizetni is egy nagy hasi műtétért???

tegnapelőtt 14:31
 18/24 anonim ***** válasza:
16os, hiába, ha a kérdező nem ahhoz a kórházhoz tartozik
tegnapelőtt 16:30
 19/24 anonim ***** válasza:
25%
Befogado nyilatkozatot barhova megirja a vedono csak kerni kell
tegnapelőtt 16:46
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
20as, védőnő vagyok, nem írunk befogadó nyilatkozatot. Azt a kórház adja de amekkora emberhiány van már nem nagyon osztogatják, legalábbis felénk. De még egyszer, a védőnőnek erre nincs ráhatása.
tegnapelőtt 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!