Méhszáj záró varrat eltávolitása elindíthassa a
szülést?
Figyelt kérdés
23 hetesen már nagyon megrövidültem és össze vartak.szerencsére holnap töltöm a 34 hetet elég jól kibírtuk és azt mondta az orvosom hogy 37héten távolítjuk el ha addig sikerül bent tartsam. Szerintetek az elindithassa ? Van valakinek személyes tapasztalata ?
Nem elindíthassa, hanem elindíthatja. Megint egy analfabétának lesz gyermeke.
jan. 29. 14:35
2/12 anonim válasza:
ElindíthaTJa - tanulj meg magyarul írni!
De egyébként nincs ilyen hatása.
jan. 29. 14:39
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet de nem ez volt a kérdés😊
jan. 29. 14:39
4/12 anonim válasza:
Itt az látszik, hogy te vagy ostoba, ahelyett, hogy megjegyeznéd a helyes írásmódot, pattogsz a válaszokon. Emellett még rasszista is vagy!
jan. 29. 14:48
5/12 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy nincs meg a 8 általános? Ugye?
jan. 29. 14:48
6/12 anonim válasza:
5-os, szerintem meg a 6 altalanos sem, es csak szaporodnak ...
jan. 29. 14:52
7/12 anonim válasza:
Nem tudni előre, simán túl is hordhatod.
jan. 29. 15:23
8/12 anonim válasza:
Simán lehet, hogy elindíthatja, de akár túl is horhatod. Helyedben elkészülnék babaszobával, meg korházi táskával is, hogyha megindul akkor ne érjem meglepetés :)
jan. 29. 16:11
9/12 anonim válasza:
Hol varrtak?? Nagyon elavult, ősi módszer, roncsolja a méhszájat, 10 eve nem hallottam senkitöl, az arabin pesszárium megy évek óta. És ha megindul,megszülsz otthon,de a mehszaj nem tud nyílni, mert be van varrva? Ez nagyon para....
jan. 29. 17:54
10/12 anonim válasza:
Kedves 9-es, hiába “elavult”, sajnos nem mindenkinek válik be az arabin pesszárium. Nem olyan para, én ennek köszönhetően nem veszítettem el még egy babát.
Kérdező, nekem 39+2 hetesen vették le és pontosan 40 hétre született a gyermekem. Amikor levágták a varratot, akkor megvizsgált az orvosom, de mondta, hogy még nem lesz szülés a napokban. Amúgy úgy mentem, hogy nálam volt már minden kórházi cuccom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.