Áprilisban nagy hasi feltáró műtétem volt. Péntek óta fáj a varrat körül. Ülni is alig tudok. Holnap megyek a dokimhoz, gondolom elküld laborba. Valakinek volt hasonló panasza? Valami gyulladás esetleg felfázás? A derekam is be akar szakadni.
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen előre is a segítségetokt. 27. 20:48
1/4 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy mi az és csillapíthatatlanul fáj, akkor az ügyeletre is jogos bemenni.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Az eléggé régen volt, de lehet ott azzal akármi, orvosnak akár ügyeleten, sebészeten mutasd meg. Nekem már majdnem fél éve volt egy kisebb műtétem és nekem is még mindig érzékeny, sokszor viszket is a varrat körül, ráadásul nekem keloidos is lett.
3/4 anonim válasza:
Nem irtad, hogy miert volt a mutet? Lehet : serv, sullysdes, gyulladas, vagy mas....ami nem a mutet miatt van. Azert lenne jo az ugyelet, mert ha komoly...ott gyorsabban reagalnak. Jobbulast, majd ird meg, hogy mi volt a gond,
4/4 A kérdező kommentje:
Petevezeték,méh és vakbél eltávolítás volt. Ma voltam laborban. Van egy pár magas érték. Gamma GT,CRP és trombocyta. 😞 Holnap kell visszamennem a dokimhoz. Köszönöm szépen a válaszaitokat.🤗
okt. 29. 12:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!