Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Apró pöttyök a mellemen?

Apró pöttyök a mellemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete apró kis pöttyöket figyeltem meg a mellbimbó körül. Nem csomó, inkább mintha mirigyek lennének. Nem mindig látszik, csak néha jön ki jobban. Emellett érzékeny, éget, fáj ha melltartót hordok. Mi lehet ez? Márciusban kaptam időpontot nőgyógyászhoz, de nagyon aggódom.

20/L

tegnap 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Akkor voltam így, mikor várandós lettem.
tegnap 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban nem lehet diagnoztizálni, pláne nem gyakorin. Orvos megmondja majd.
tegnap 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Valszeg semmi komoly, de mindenképp menj el szakorvoshoz! Ugyanis az ember nem csak test és nem csak lélek, hanem a kettő egyszerre, egy helyen.
tegnap 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Azok a Montgomery mirigyek, mindenkinek vannak.
tegnap 23:34
 5/7 A kérdező kommentje:
2-es, természetesen ezzel tisztában vagyok, azért megyek orvoshoz, hogy ő elmondja, de kíváncsi vagyok, hátha tapasztalt már valaki ilyet:)
tegnap 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Rákerestem a montgomery mirigyekre, valószínűleg az lehet képek alapján. Viszont nem vagyok várandós, így is előjöhetnek ezek? Eddig nem vettem észre ezeket magamon, illetve nem volt fájdalmas sem
tegnap 23:53
 7/7 anonim ***** válasza:
A fájdalom semmiképp nem stimmel
ma 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!