Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Méhszáj záró varrat eltávolitá...

Méhszáj záró varrat eltávolitása elindíthassa a szülést?

Figyelt kérdés
23 hetesen már nagyon megrövidültem és össze vartak.szerencsére holnap töltöm a 34 hetet elég jól kibírtuk és azt mondta az orvosom hogy 37héten távolítjuk el ha addig sikerül bent tartsam. Szerintetek az elindithassa ? Van valakinek személyes tapasztalata ?

#Méhszájzárő
jan. 29. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a 37. héten szedték ki, és rögtön vissza is rövidült/ nyílt a méhszájam. Azt hittem, ha kiveszik, akkor 1-2 napon belül meg is szülök. De nem így lett. 38+4 napon már megindították inkább. Akkor bő 2 ujjnyi volt már a méhnyak. A kettő közötti 1,5 héten pedig rengeteg jósló fájásom volt. Volt, hogy pár percenként, de mégsem indult be igazán.

A vége nálunk mégis császár lett, mert a babám nem illeszkedett be, én meg ennél tovább már nem tágultam, akármit is adtak.

jan. 29. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:

#9 Nem 'elavult' ma sem a méhnyak összevarrása. Nekem már csak 1,2 cm volt a méhnyakhossz, amikor észrevették a 18. héten, hogy baj van.

Pesszárium szóba sem jöhetett, mert nem volt mire rátenni, hogy az úgy illeszkedjen, tartson, ahogy kell. Maradt a műtét, mint utolsó lehetőség, ami megmentette a kislányomat, és még +20 hetet adott Neki fejlődni a legjobb helyen.

jan. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!