Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki dohányzik, az tényleg ne...

Aki dohányzik, az tényleg ne szoptasson?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
45%

Minek jössz ide provokálni????

Menj és gyújts rá,hagyd békén azokat akik segítő szándékkal próbáltak írni.

Kicsit skizonak tűnsz...

2010. márc. 10. 15:08
 32/73 anonim ***** válasza:
57%
akkor ne szülj gyereket ,mert akkor meg sok lemondás lesz az életedbe drágám
2010. márc. 10. 15:08
 33/73 A kérdező kommentje:
Nem én provokálok, hanem te. Szövegértési problémáid vannak. Sajnálom, hogy egy egyszerű kérdésre nem tudsz érdemben válaszolni. Fenn van az oldal tetején zöld keretben, vastag betűvel. :)
2010. márc. 10. 15:18
 34/73 A kérdező kommentje:
Drágám, majd én eldöntöm szülök-e vagy sem. De ez hogy jön ide?
2010. márc. 10. 15:20
 35/73 anonim ***** válasza:
33%
14:49-es vagyok csak valaki küldött elöttem neked már egy kedves üzit drágám,KÉK KOCKA JOBB ALSÓ SAROK,ott látod %-nál ki a többszöri válaszoló,en a 92% vagyok DRÁGÁM
2010. márc. 10. 15:29
 36/73 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem meg le lett neked írva, hogy mi az oka annak, hogy egy dohányos anyuka ne szoptasson. Mindegy, hogy rólad van szó, vagy sem, a kérdés és a válasz szempontjából is teljesen mindegy, a tejjel átjutó méreganyagok függetlenek a dohányzó személyétől. Egy ilyen kérdés önmagában is eléggé lázítja az itt megjelenő válaszolókat, gondolom láttad a kérdés kiírásakor, hogy mennyi hasonló jellegű feltevés volt már, és bármelyik ilyen kérdésre ránézel, láthatod, hogy óriási vita a vége.

Nem idegesítsd magad, az emberek mindig általánosítanak, ezen túl kell lépni.

ҝ

2010. márc. 10. 15:34
 37/73 anonim ***** válasza:
76%
Aki dohányzik, az tényleg ne szoptasson, de terhes se legyen dohányosan, mert a cigivel árt a babájának. Aki nem dohányzik, az legyen terhes és szoptasson is! Elég logikus? Nem értem, a mai felvilágosult világban hogy a fészkes fenébe nem lehet felfogni azt, hogy a dohányzás öl és ha valaki terhesen dohányzik és aztán szoptatás alatt is dohányzik és egy helyiségben a babájával is dohányzik, az ÁRT a babájának és MÉRGEZI ŐT. Ez miért nem érthető???
2010. márc. 10. 15:36
 38/73 A kérdező kommentje:
92%. Nyilván nem rég regisztráltál. Nyugi, ilyen stílussal megy az még sokat lefelé. A zöld kockás kommentem nem neked írtam, de ha már magadra vetted... Szíved joga.
2010. márc. 10. 15:46
 39/73 anonim ***** válasza:
40%

utolsóra reagálnék...

....mert a kérdező egy unatkozó,provokatív,elméje gyenge és a sok szájbarágós válaszból még mindig nem érti meg h NE SZOPTASSON,AKI DOHÁNYZIK!!!

2010. márc. 10. 15:51
 40/73 A kérdező kommentje:
ҝ, a válaszolók saját magukat viszik el vitázó irányba. A legtöbben egy egyszerű kérdésre nem bírnak úgy válaszolni, hogy ne keltsenek indulatot. És ez nem függ attól, hogy választ kaptam-e egy kérdésre vagy sem. Ítélkeznek, véleményt formálnak a kérdezőről, válaszolókról úgy, hogy a sorok közé olvassák azt, ami nincs is ott.
2010. márc. 10. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!