Aki dohányzik, az tényleg ne szoptasson?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 21:35
1/73 anonim válasza:
Inkább aki szoptat, ne dohányozzon - szerintem...
2/73 anonim válasza:
Tényleg ne, mert az összes nikotin,meg káros anyag átmegy a tejjel a babába.
Az a tej, hiába anyatej, többet árt, mint használ.
3/73 anonim válasza:
Az tényleg ne szoptasson. De inkább ne dohányozzon. Írom úgy, hogy nagy bagós voltam/vagyok, nem vagyok rá büszke, de visszaszoktam szoptatás után. 12,5 hónapig szoptattam, nem én választottam el, ő "mondott le" róla (soha nem volt cicifüggő). Nem tudtam volna alatta rágyújtani, egyrészt nem akartam, h nikotinos tejet igyon, másrészt elemésztett volna a bűntudat, ha azért hagyja abba a szopit, mert nem ízlik neki a cigis tej.
4/73 A kérdező kommentje:
Sajnos van, aki nem tudja letenni a cigit.
2010. márc. 9. 21:50
5/73 anonim válasza:
Nagyon ne. Ha nem tudja letenni a cigit, akkor ne adjon anyatejet a babának, mert az csak akkor a legjobb, ha nincs tele méreganyagokkal! Akkor már inkább a tápszer, nagyon jó tápszerek vannak, méreganyago nélkül!
6/73 anonim válasza:
Sajnos ez valóban tény, elég sokan vannak, akik nemtudják letenni. De ha már nincs a pocakban a baba, akkor lehet más alternatívát is találni neki, minthogy együtt cigizzen az anyjával.
A tejben kiválasztódik egy csomó olyan anyag a cigiből, ami egyáltalán nem tesz jót egy fejlődő szervezetnek (egy felnőttnek se-de ez az ő döntése, a kicsi nem tehet róla)
Mivel a gyerek még nem tud dönteni, az anyukája döntsön jól helyette, ha cigi, akkor anyatej nem.
A kötődést ki lehet alakítani akkor is, ha nem szoptat.
ҝ
7/73 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy végigdohányzott terhesség után, egy olyan családban, ahol természetes, hogy télen a kocsiban dohányoznak a másik két testvér és a baba mellett, ugyanez a lakásban, hát már szinte igényli is a baba, hogy jöjjön a nikotin.
2010. márc. 9. 22:36
8/73 anonim válasza:
JÉZUSOM!!!! Azért ez durva!! Hogy Igényli a baba?????!!! Az igen, szép!!
9/73 anonim válasza:
Remélem, nem magadról beszélsz!
10/73 A kérdező kommentje:
Komolyan azt gondolom, hogy ilyen nikotinmennyiség mellett már a baba is nikotinfüggő.
2010. márc. 10. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!