Aki dohányzik, az tényleg ne szoptasson?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 21:35
11/73 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy reméled nem magamról beszélek. Nem tudom min változtatna, ha igen. Más válaszokat kapnék egy egyszerű kérdésre? Nyilván...
2010. márc. 10. 08:28
12/73 anonim válasza:
A kisbabád egészsége vagy a cigi? egy anyának ez nem is lenne kérdés...
13/73 anonim válasza:
Biztos másféle válaszokat kapnál. De napi 1-2 szál belefér, de ne az etetés alatt. Szerintem.
14/73 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az anyaság nem ott kezdődik, hogy mit teszek meg, vagy mit nem a gyerekemért. Ott kezdődik, hogy biológiánk képessé tesz bennünket gyereket szülni.
2010. márc. 10. 10:19
15/73 A kérdező kommentje:
A napi 1-2 szálat szerinted mikor lehet megejteni?
A tejtermelés folyamatos, mindegy mikor szívja el az ember a cigit, mert így is úgy is kiválasztódik a tejbe valamennyi.
2010. márc. 10. 10:20
16/73 Tittiritty válasza:
Szerintem is pár szál belefér. Azt kell mérlegre tenni, hogy mivel ártasz többet a babának: 1-2 szál cigivel vagy egy idegbajos anyukával. Lehetnek a háttérben olyan megoldhatatlan problémák és élethelyzetek, aminek elbírásához szüksége van az anyukának valamire, ami kicsit lenyugtatja. Ha már mindenképp választani kell, akkor inkább pár szál cigi, mint a nyugtató vagy nagyobb mennyiségű alkohol vagy ne adj' isten drog.
17/73 A kérdező kommentje:
És ha nem napi pár szálról van szó?
2010. márc. 10. 11:42
18/73 anonim válasza:
10:10 vagyok akkor ne cigizz vagy ne szoptass. de 1-2 belefér.
20/73 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de biztosan nem napi 1-2 szál. Ugyanolyan rendszeres dohányzás, mint terhesség előtt.
2010. márc. 10. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!