Nyilvános szoptatás. Na de így?
Minap sétáltattam a fiamat a közeli, elég forgalmas parkban. Ült a fűben egy kisebb babás társaság. Az egyik anyuka simán felhúzta a pólóját( pont szembe sétáltam velük, eléggé szembetűnő volt.), teljesen szabadon volt az egész melle. Elkezdte nyomkodni a mellbimbóját, mellét(gondolom, hogy meginduljon a tej) , majd mellre tette a gyerekét. És közben a másik melle is kilátszott.
Nem lehetett volna ezt diszkrétebben megoldani? Nem biztos, hogy az egész park kíváncsi a melleire.
Én is szoptattam már nyilvános helyen a fiamat, de mindig meg tudtam oldani egy kendővel/textil pelussal, hogy senki ne lássa. Lehet, hogy őt nem zavarja, ha mások látják, de azért lehetett volna tekintettel a többi sétálóra...
Én teljesen megértelek kérdező!!
Én is szoptattam 17 hónapig a fiamat, de soha nem tudtam volna úgy, hogy más meglássa a mellem nyilvánosan!Nekem(és általában az anyáknak) ez egy természetes dolog, de akinek nem az,azt miért kell kitenni a látványnak??
Kedves leszólós válaszolok!Akkor is ez lenne a véleményetek, ha mondjuk a tini fiatokkal sétáltatok volna arra, és ő nézte volna guvadt szemekkel a kilógó cicit????
Most várom a 2. babát, és biztosan beszerzek egy szoptatós kendőt,amivel diszkréten meg lehet oldani a nyilvános szoptatást!!Én úgy gondolom a szoptató anyukák is lehetnének tekintettel a társadalom nem szoptató részére!
Mindenki elvárja,hogy a nyilvános szoptatás ne legyen megrökönyödés tárgya,de úgy gondolom ennyi kompromisszum beleférne....
Bár a válaszom nem volt leszólós, csak elfogadó, azért leírom, hogy a tini fiúknak sem lesz semmi baja attól, hogy meglátnak egy pár cicit, amin adott esetben kisbaba lóg. Legalább ezzel is tisztában lesznek. Ha meg a bámulásuk zavarja a szoptató anyát, az már az Ő dolga, hogy eltakarja magát.
Azokban a családokban, ahol nem tabutéma a meztelenség, vagy a szoptatás, a srácok nem csinálnak ügyet az ilyesmiből. Két kamasz fiam van, rengeteget szoptattam előttük a kistesóikat, fel sem tűnik nekik, ha valaki nyilvánosan szoptat.
Köszönöm mindenkinek, aki nem esett egyből nekem:)
Akik meg rám förmedtek, legalább ma is van min "puffogni" :)- tudjátok , ti sem vagytok különbek, mint én a ti szemetekbe, mert egyből nekem estek, ahelyett, hogy rendesen elolvasnátok a kérdést, és ARRÓL ÍRNÁTOK VÉLEMÉNYT, NEM RÓLAM :)
Én kamasz fiúk előtt szoktam szoptatni, még nem szóltak azért, mert zavarta volna őket az, hogy nem hagyom éhezni az öccsüket.
Én ezt látom természetesnek. Ugyanakkor nem szeretem, ha meglátják a cicim és igyekszem takarni. De csakis magam miatt.
17.
Nem értem az összefüggést az éheztetést és a diszkréten szoptatás között. Az anyuka babája se halt volna éhen, ha egy nyilvános parkban nem mutogatja a 2 mellét. Tényleg gáz és ezt anyaként mondom. Nem kiváncsi rá senki. Manapság annyi praktikus dolog van, amivel meglehet oldani.
17 vagyok:
19-nek: nem érted? Akkor olvasd el mégegyszer. Csak magam miatt takarom a mellem, nem mások miatt. Tehát, hogy te is megértsd, én nem látok ebben kivetnivalót.
Más hangosan csámcsogva zabál az utcán, mégsem nyittok neki fórumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!