Miért nem értik meg néhányan, hogy az anyatej mekkora kincs a gyerek számára?
Sokan úgy gondolják, hogy 6 hónap után már nincs szüksége tovább a gyereknek az anyatejre. Óriási tévedés az, hogy 6 hónap után olyan mint a víz!
El se tudják képzelni, hogy mennyi Kálciumot tartalmaz, folyamatosan erősíti a baba immunrendszerét, 2000 élő sejtet tartalmaz és még sorolhatnám.
Sokan azt se értik meg, hogy mit jelent a gyerekeknek a szoptatás, mint vigasz.
Nem a minél tovább szoptatás mellett szólok, -mert a gyerekek úgyis eldöntik, meddig igénylik-, hanem az anyatej mellett, mint ÉRTÉK!
Köszönöm szépen! Ez a válasz csillagos 5-ös!!!
Minden jót Nektek!
Ja és ki tudja hány szoptatós édesanyát idegesítettél fel a kérdéssel,hogy kiharcolja az igazát,ezzel hány csepp anyatejet ,,megédesítve" azoknak a csöppségeknek...igazán gratulálok!
Utolsó voltam
Drágám, nekem semmi problémám! Most már elárulom, felmérést végzek egy szaklap számára.
Megdöbbentő, milyen válaszokat kaptam. Szégyellhetitek magatokat (ez a magánvéleményem)!
Hat nezd, nem vagyunk egyformak. Valaki igy gondolja, valaki pedig ugy. Hogy miert nem ertik meg, hogy az anyatej a legjobb a babanak? Tul modern a vilag, szerintem nemcsak az emberek tehetnek errol, hanem a modern vilag is.
A sok VITAMINOS (hazug:))) reklammal elhitetik az emberekkel, hogy nem a natur, termeszetes dolgok(pl. anyatej) a jo, hanem a VITAMINOS, mesterseges dolgok (tapszer, ilyen puding, olyan puding...)
Ne huzd fel magadat, felesleges.
En sokaig szoptattam, nekem ez termeszetes volt, hogy igy fogom a babamat taplalni.
Viszont a baratnomnek fontosabb volt az alakja annal, hogy megszoptassa a babajat, es kifejje a melleit. Veszekedjek vele? Nem, nem teszem. O gyereke, o elete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!