Ertem en hogy mit akarsz megmagyarazni mindenkinek hogy az anyatej a legjobb. De hat latod hiaba mondja azt az orvos, a nogyogyasz, a vedono, a millio ujsag, aki nem erti az nem erti. Ne foglalkozz vele! Inkabb az energiadat hasznald hasznosabb dolgokra minthogy meggyozzel masokat.
Akinek nincs teje az nem tud mit csinalni. Muszaj valamit enni adni annak a kicsinek.
Kerdezo fogadd el mas felfogasat, velemenyet, meglatasat.
Elni es elni hagyni! En e szerint elek. Minden jot neked!
2009. jún. 21. 01:23
32/100 anonim válasza:
Ne törődj senkivel, itt ne számíts megértésre! Én veled értek egyet, de nem próbálok senkit meggyőzni, mert aki nevetséges módon tökéletesnek tartja a tápszert, az anytejet meg nem, annak baj van a fejével! Vagy saját magát is becsapja, hogy védekezzen. Sosem fogja elismerni az anyatej fontosságát. Ha a tápszer olyan csodálatos lenne, akkor az folyna az anyukák melléből. De nem is ez volt a kérdés, arra meg azt mondom, hogy igen, mindenkinek a magánügye, meddig szoptat, érthetelen hogy miért zavar annyira egyeseket, hogy valaki 1 évnél tovább teszi. De azt sem ítélem el,aki 6 hósan abbahagyja, mert azért a legfontosabbat ő is megadta a gyermekének. 8 hós, szoptatós anyuka.
2009. jún. 21. 11:04
33/100 anonim válasza:
Szia.Igazad van,hogy nagyon fontos az anyatej,ezt szerintem az anyukák 99 %-a pontosan tudja.Azt viszont nem értem miért kell ezen az oldalon foglakoznod más gyerekével,más hozzáálásával,más lekiismeretével,Leveszik az ismerkedős,az eladós kérdéseket,de igazából ez a kérdés sem kérdés itt.Egy csetelős oldalon biztos megáll.erre miért nem figyelnek a moderátorok?
2009. jún. 21. 15:07
34/100 anonim válasza:
Az én szoptatásom elég nehezen indult. 2 hétig sírva, és rettegve csatlakoztattam a gyermekem, szörnyű volt, de nem adtam fel és legyőztem a fájdalmam és nem bántam meg. Most 10 hónapos a kicsim és még mindig szopizik.
Kicsattan az egészségtől, nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, nem úgy mint sok tápszeresbaba ismerősöm. Régen amikor még nem volt ilyen elterjedt a tápszer, akkor nem is voltak ennyien. A WHO szerint a nők 98 %-a tudna szoptatni. Ma mi van, szerintem 30 % szoptat.
Persze tisztelet a kivételnek, olyan is van.
2009. jún. 21. 20:16
35/100 anonim válasza:
Miért nem lehet azt megérteni, hogy nem mindenki szeret szoptatni? NA, milyen botrányos! Van olyan ismerősöm, akinek kétszer is gennyes váladék jött a melléből, miután befejezte a szoptatást, és ez a szerencséje,mert különben összevagdalják a mellét. A harmadik babáját is, mint a többit kilenc hónaposan elválasztotta. Lehet, hogy egyetlen egy éjszakát a férjével szeretne kettesben tölteni, miután már hét éve nem tehette a gyerekek miatt. A nagyi vigyázna rájuk. Most ez olyan óriási botrány, ha ő már nem szeretne még két évig a gyerekéhez láncolva élni? Mert más ugye nem tudja éjszaka szopiztatni. Tudom, hogy majd jönnek a pontok, de nem mindenki bírja évekig! Ez van.
2009. jún. 21. 21:10
36/100 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak!!!
2009. jún. 21. 21:22
37/100 anonim válasza:
Igaza szerintem is igaza van az utolsó vélemény nyilvánítónak!
2009. jún. 21. 21:29
38/100 anonim válasza:
Megertettuk, h nem mindenki szeret szoptatni. Igen, a gyerekneveles sem mindig leanyalom, megse hagyjuk abba, csakazert mert nekunk ugy kenyelmes. Nekem a gyerek mellett is jut a ferjemre ido. Akinek ez akadaly, ne szuljon meg gyereket, elevezze az eletet.
2009. jún. 21. 21:44
39/100 anonim válasza:
Kedves 23:04-es,senki nem akart téged meggyőzni,szíved joga,hogy szoptatsz-e vagy sem,minden esetre több érv szól a szoptatás mellett,mint ellene,ha tetszik ha nem.Gratulálok a kapcsolatodhoz az anyukáddal,de ennek valóban semmi köze ahhoz,hogy szoptatott vagy sem,mert ez évről évre alakul ki.De annak a pici babának nem csak a táplálékot jelenti a szoptatás,hanem az anya közelségét is kedvesem és ez ha neked nem is,neki hidd el sokat jelent...
2009. jún. 21. 22:02
40/100 anonim válasza:
Az én babám 3 hónapos és majdnem minden nap van időnk egymásra a párommal:-))),lehet,hogy a szerencsések közé tartozunk,vagy csak Nektek van kifogásotok lányok:-D Bocsi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!