Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adhatok 3 és fél hos babának...

Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 13:25
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
54%

MAjd írj mi van veletek, kár hogy nem Mo-on éltek, azóta lenne már tápitok...Kitartás...ne idegeskedj...

megnyugtató hogy azért vannak itt még normális emberek.

A bunkókkal ne törődj...:-)MI gondolunk rád!!!!:-)

2010. okt. 2. 21:42
 42/53 anonim ***** válasza:
54%
DE jó lenne ha tudnánk segíteni!!Nehéz lehet,ennyi fájdalom és még segítség sincs!Szorítok!
2010. okt. 2. 22:34
 43/53 anonim ***** válasza:
52%

az egyik barátnőm 1 hónapos korátol ad 1,5 százalékos tejet a babájának és semmi baja sincs,most 4 hónapos és egéséges baba

egy éjjel nem volt tejem és én is azt adtam a babámnak és semmi baja nem lett tőle , ő most 5 hós

2010. okt. 2. 22:41
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, majd úgyis fogják írni, hogy nem most lesz baja, hanem 15 év múlva, stb.

(Én nem mondok már semmit, mert nincs erről tapasztalatom, enyém 1 éves lesz, nem adtam tejet, egy ideig még nem is tervezem, de nem tudom tényleg... Beleszólni meg tényleg nem akarok, de ha már tej, akkor szerintem ne 1,5-öst, semmi tápértéke nincs.)

2010. okt. 2. 22:59
 45/53 anonim ***** válasza:

22:41-es vagyok kedves utolsó

én sem tudom már h mit lehet vagy sem és nem díjazom h a barátnőm tejel eteti a babáját mert ő szerinte nem volt jó a teje vagy lusta volt szoptatni nem is tudom

kedves kérdező, te vagy az anya te döntőd el h mit adsz a kisbabádnak , de ha nincs más akkor ne éhezen szegény baba vagy mint már mondták tedd töbször melre

bocs a helyes írásért

2010. okt. 2. 23:26
 46/53 anonim ***** válasza:
amúgy az én babám bele ivott s tejbe de inkáb szívta az üres mellem minthogy tejet igyon utolsó voltam
2010. okt. 2. 23:29
 47/53 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm azért látom nem mindenkiböl veszett ki az emberség:)

nagyon meg fogtok most szidnide a baba nem cicizik hanem cumisüvegezik.gondolom nem hagyhatom magyarázat nélkül mert jönne az ujabb köpi:)

a lényeg szopival inditott volt tejem-most már kevesebb és nem is elég édes nem tom ez jelent e apadást?-aztán kisebesítette a cicim és le kelett álnom nehogy fertözést kapjon a baba a cicitöl v h a tej ugy kerül be a kis szervezetébe fertötlenitettem fejtem.

majd mikor vissza akartam álni szopira-ami igen fájdalmas lett miután a sebek ujra és ujra felszakadtak,egyszerüen nem akart szopni viszont ugy láttam az anyatejjel nincs baja-volt tápizás is-igy jobbnak láttam cumisüvegezni.féltem ha sokat stresszelek h nem jön a atej sebes vok nem szivta rendesen se mert nem tudta kiszivni hátra a szájába a mellbimbó,szóval féltem h elapadok igy a fejéssel megtartottam a tejem.ez idáig nem is volt baj

a hátrány adott volt hogy többet eszik-3.fél hosan 250-260 ml/4-5ször egy nap és este alszik,de csak este kelett 60 tápit adni neki mert mindig volt visszamaradott.

most valahogy nincs és mondom az íze nem elég édes-lehet hogy apadok.

szoval szopiztatni nem tudom jo ötlet e már ennyi idö után h cumisüvegezik-a végén meg az lesz hogy cumizavart csinálok nála-most melyik a jobb?

ha anyatejezik kicsit neccesen vagy ha bezavarom és tápozhatom.-ja írták valahol h miért félnek a táptol annyira-

én azért pl mert a fiam igy is 7.60 kg és 60cm..nincs csukloja:Pezért én is csinnyán bánok a táppal-ha éépp nem fogy el

köszönöm még egyszer a sok kedves támogató szót..és eszem a rántott levest-bár nem tom mikor fejti ki hatását

2010. okt. 3. 13:20
 48/53 anonim ***** válasza:
71%

3 és fél hónaposan már ne aggódj, mert már elkezdheted hozzátáplálni.

Főzeléknek: krumpli, rizs, sárgarépa

gyümölcsöt is lehet: alma, körte, barack- én úgy adtam, hogy feldaraboltam, nokedliszaggatóban gőz felett megpároltam, turmixoltam és eltettem mélyhűtőbe is. És tettem bele vagy kekszet vagy Kölln gabonapelyhet.

2010. okt. 4. 07:59
 49/53 anonim válasza:
100%

Azért az érdekelne, hogy hol lehet 500ft-ért tápszert venni?! Vagy lehet,hogy olyan is..Receptre is több,mint 2ezer ft-ba kerül:S

Egyébként én megértelek kérdező, az én gyerekem 13 hetesen utasította el a szopizást, viszont lefejtem neki, és úgy adtam cumisüvegből..időközben a tej elfogyott, és lett helyette táp..most közel 5 hónaposan már hozzátáplálok..almát, sütőtököt..stb.

Ne aggódj,nem vagy rossz anya!

2010. okt. 4. 12:08
 50/53 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem a tejpépre írták, hogy 500 Ft, bár azt is 4 hótól lehet adni, az én babám meg meg se eszi egyik fajtát sem:-S

Tápszer 1200 körül van a DM-es, Rossmann-os, de 6 hótól.

Mi most Mildibét veszünk, ez 1500 körül van recept nélkül, de jobban ízlik a lányomnak, mint a Milupa. (Humana-hoz meg hozzá se nyúl:-S)

A tápos dologhoz, hogy hízlal-e:

A régi tápszerek hízlalták állítólag a gyereket, a mostaniak már nem, én nem látok fejlődésbeli különbséget a tápszeres és az anyatejes babák között, akik a környezetemben vannak, szerintem ez is gyerekfüggő.

2010. okt. 4. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!