Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adhatok 3 és fél hos babának...

Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 13:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

azért kedves első:lehet h azt gondolod akinek gyereke van midnig tele van és természetes h van kajája.

a párom nem kaptam eg a fizut elsején pedig mindig megjött neki..és az anyosom haldoklik igy a tejem is kevesebb..nem mindig potolok táppal csak ha muszáj és fogalmamse volt h tegnap megtudom az anyosom csupa rák és elkezdek apadni..ezt hohgy kezeljem higgadtan??

köszönöm a megértést

2010. okt. 2. 13:59
 12/53 anonim ***** válasza:

A kommentbe le vagyon írva:"egy fillér se"

Ergo a pár száz forintos tejpépet sem tudja megvenni!

Nincs babás ismerős a környéken??????Valaki az utcából esetleg...

2010. okt. 2. 14:01
 13/53 A kérdező kommentje:
a doboz tejet sem veszem hanem kaptam a szomszédbol-mivel nekünk sincs nagyon mit enni kaptunk egy sos csomagot-ennyire hihetetlen?mi lenne ha etiopiárol lenne szo..???
2010. okt. 2. 14:02
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj olyantól kérni akinek kisbabája van, biztos nem mond nemet.
2010. okt. 2. 14:03
 15/53 anonim ***** válasza:
25%
Tegnap nem volt hétvége, nem láttad, hogy nem lesz elég a táp? És komolyan egy doboz tejpép megnéztem 500 forint és elég egy hétig legalább. Egy doboz tejital se több. Nincs havi 3-4 ezretek a gyerek kajájára? A családi pótlékból és a GYES-ből azért lehetne erre szorítani egy kisebb összeget. Hát remélem nem cigire meg piára megy el, mert általában ez úgy szokott lenni.
2010. okt. 2. 14:03
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Tudok valahogy segíteni? bp-i vagyok de vannak rokonaim vidéken is tudok nekik szólni!
2010. okt. 2. 14:04
 17/53 anonim ***** válasza:
18%

Ti aztán tudtok élni, 2010-ben Magyarországon

Igen, ha Etiópia lenne, nem döbbennénk ennyire meg,de kölcsön tej, hogy legyen mit ennetek. Egy ötszázasuk nem volt kölcsönbe, hogy vegyél egy doboz tápszert?

2010. okt. 2. 14:06
 18/53 anonim ***** válasza:
Hol laksz??
2010. okt. 2. 14:06
 19/53 A kérdező kommentje:

nem dohányzom sem iszom és a párom se..nem kapok gyest se semmit mert mivel nem tudtam még elintézni a papirokat hogy kapjam..folyamatba van..kiirtam egy kérdést és lehetséges választ kerestem dde ugy látom a magyar mentalitás-fikázás leírás és a töbi "jó indulat"-az megvan.

áldjon meg a jó isten téged és kívánom soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy az éhség napokra belopja magát a házba-

és nem kell azzal jönni minek szültem-mert bkivel bmikor megeshet h elveszik a munkája háza stb-mert ilyen az élet és ilyen világbsa élünk

2010. okt. 2. 14:07
 20/53 A kérdező kommentje:
ja.és küldtek vna pénz a szüleim bankkártyára-mivel nem magyarországon vok jelenleg-de nincs bank!!!!és ki az aki elküld 10 eurot 20 euroért??????
2010. okt. 2. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!