Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?
azért kedves első:lehet h azt gondolod akinek gyereke van midnig tele van és természetes h van kajája.
a párom nem kaptam eg a fizut elsején pedig mindig megjött neki..és az anyosom haldoklik igy a tejem is kevesebb..nem mindig potolok táppal csak ha muszáj és fogalmamse volt h tegnap megtudom az anyosom csupa rák és elkezdek apadni..ezt hohgy kezeljem higgadtan??
köszönöm a megértést
A kommentbe le vagyon írva:"egy fillér se"
Ergo a pár száz forintos tejpépet sem tudja megvenni!
Nincs babás ismerős a környéken??????Valaki az utcából esetleg...
Ti aztán tudtok élni, 2010-ben Magyarországon
Igen, ha Etiópia lenne, nem döbbennénk ennyire meg,de kölcsön tej, hogy legyen mit ennetek. Egy ötszázasuk nem volt kölcsönbe, hogy vegyél egy doboz tápszert?
nem dohányzom sem iszom és a párom se..nem kapok gyest se semmit mert mivel nem tudtam még elintézni a papirokat hogy kapjam..folyamatba van..kiirtam egy kérdést és lehetséges választ kerestem dde ugy látom a magyar mentalitás-fikázás leírás és a töbi "jó indulat"-az megvan.
áldjon meg a jó isten téged és kívánom soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy az éhség napokra belopja magát a házba-
és nem kell azzal jönni minek szültem-mert bkivel bmikor megeshet h elveszik a munkája háza stb-mert ilyen az élet és ilyen világbsa élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!