Az normális hogy egyik naprol a másikra elfogyott a tejem?
én sem tudom elképzelni.
de olyan volt már, hogy nagyon megijedtem, és nem tudott szopizni tejet a babám. (nem működött a tejleadó reflex). kb.4-5 szopinál nem tudott inni.
Anyukámnál ugyanez volt, tápos lettem. Azonban,azt nem tudom, biztosan utánajárt -e a dolgoknak, lehet, hogy még maradt ott valami...
Mióta szoptatsz?
CSAK attól, mert "plöttyedt" vagy és nem kemény, még simán lehet elég tejed, sőt! A felpuhulás a beállt kereslet-kínálat jele szokott lenni, bár igaz, hogy ez már jóval korábban meg szokott történni.
Ha viszont ezen kívül is úgy tűnik, hogy most kevesebb a tejed (gyakrabban kér szopit, nyűgösebb, elégedetlen, mindkét melled üresre szívja stb.), az már alapos indok lehet. - De, nemcsak a kevés tej okozhat ilyen jellegű "tüneteket"!
A mesi okozhat ilyen hirtelen tejcsökkenést a hormonműködés és a folyadékvesztés miatt. Figyelj oda magadra, pihenj és igyál eleget, valamint szoptass igény szerint. Bízzunk benne, hogy csak átmeneti lesz a megingás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!