Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adhatok 3 és fél hos babának...

Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 13:25
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
53%
Hogy lehet elfelejteni tápot venni a babádnak?Magadnak is elfelejtesz kaját venni?Ne adj neki tejfölt,hanem emeld meg a se**ed és menj neki való tápszerért.
2010. okt. 2. 13:32
 2/53 anonim ***** válasza:
93%
semmi esetre sem adhatsz!!!!ugras gyorsan tapert!!!
2010. okt. 2. 13:33
 3/53 anonim ***** válasza:
88%
Szia, semmi képpen ne adj neki, egy éves kor előtt bolti tejet. Kialakulhat nála a tejérzékenység! Nem csak gyógyszertárban lehet kapni tápszert, drogériában , teszkó stb..ha viszont olyan helyen élsz ahol nem tudod beszerezni akkor irány az ügyelet és irass fel a kicsinek.Első válaszolónak üzenem, hogy előfordulhat a leggondosabb családban is ez, bármi okból, anyagi vagy feledékenység nem kell egyből leugatni.
2010. okt. 2. 13:35
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Ő még nagyon kicsi a tejhez. Ha mondjuk 10-11 hónapos lenne, még azt mondanám, hogy belefér (bár elvileg akkor sem szabad), de ilyen picinek még ne adj. Ha elfogyott a tápszer szaladj el venni, persze tudom, hogy nekik még receptre van ennyi idősen, és szombaton nincs orvos aki felírja, de akkor menj be a DM-be vagy a Rossmann-ba, ott van 1-es tápszer is, nem is drága. De tejet ne adj neki, garantált hasmenés lesz a vége, és még az a legjobb eset, ha csak az lesz a baja tőle. De lehet annál nagyobb baja is.
2010. okt. 2. 13:35
 5/53 anonim ***** válasza:
57%

Ugye ez kamukérdés?????

Az ilyen nőktől simán elvenném a gyereket...

Hogy lehet elfelejteni a tápszert???

2010. okt. 2. 13:36
 6/53 anonim ***** válasza:
66%
Én nem adnék neki, akkor inkább főznék 1 krumplit répával, és azt adnék!De persze ha nincs más lehetőséged akkor adhatsz tejet!És az elsőnek üzenem hogy nem tudhatod miért nem vett tápot a babának , ezért a válaszod kissé sértő volt!!
2010. okt. 2. 13:36
 7/53 anonim ***** válasza:
98%

Lehet hogy csak elfogyott a pénzük igy hó végén.

Ha igy van próbálj meg kölcsönkérni és Dm-es vagy rossmannos tápszert vegyél az jóval olcsóbb.

esetleg egészségkártyára ha van ilyenetek...

2010. okt. 2. 13:39
 8/53 anonim ***** válasza:
48%
Első vagyok.Kiakadtam tényleg.Fura,hogy mindenki az én válaszomon van kiakadva és nem a kérdéstől.
2010. okt. 2. 13:55
 9/53 A kérdező kommentje:

nem kell fikűzni

senki nem gondolt ara h nincs pénz?????

mert nincs...egy fillér se és 7vége van nem tudok senkitöl kérni mindenkit akit tudtam megkérdeztem

2010. okt. 2. 13:57
 10/53 anonim ***** válasza:
41%
És a tejet ingyen adják? Pláne dobozosat. Annyi pénzért, amennyibe egy jobb minőségű tej kerül, már lehet kapni a korának megfelelő pépet. Mennyi lehet 1 doboz tejpép? 5-6 száz forint, szerintem a drágább sem éri el az ezrest és azért annak tápértéke is van. Nem úgy mint egy higított dobozos tejnek.
2010. okt. 2. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!