Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha túl sokat iszom (7-8liter)...

Ha túl sokat iszom (7-8liter) atól lehet kevesebb a tejem? Sajna sznte folyamatosan szomas vagyok, az csak éjjel 3liter viz elfogyott.

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jó, valami tünet, nincs rendben!! Menj el hétfőn orvoshoz, vigyél pisit üvegben!!!

Cukorbaj, vagy bármi. Éhgyomorra menj, legyél első a rendelésen. Vidd a kicsit is, ha nem tudod kire hagyni.

Ha beteg lennél, az nem jó a tejtermelésnek.

Ennyi víz veszélyes, felborítja a véralkotók egyensúlyát!

2010. júl. 24. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A sok folyadék kell, de ez szerintem iszonyúan sok, lehet, hogy valami oka van, amit ki kell deríteni. Talán valami hiányzik a szervezetedből, mert ennyi folyadékbevitel szerintem túl sok, kimossa a szervezetből az ásványi anyagokat is. Beszélj szerintem egy dokival, hogy nem-e probléma ez, így legalább megnyugszol. Vannak olyan hiánybetegségek, amiknek a tünete az állandó szomjúság.
2010. júl. 24. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem íróknak, ez nagyon sok, bajt jelezhet. És igen, ettől lehet kevesebb tejed, a túl sok folyadék tejapasztó hatással bír.
2010. júl. 24. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

A cukorbetegség jele a rengeteg ivás.

És felboríthatja a káliumszintedet is a rengeteg folyadék...

Doki mit mondott?

2010. júl. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!