Lehet folyamatosan inni a laktoherb tejszaporító teát?
A feleségem amíg szoptatott végig azt itta! Tea helyett, üdítő helyett, napi két litert is képes volt meginni belőle! Hogy ellenkezőleg hatna? Gyakorlatilag egész nap feszültek a mellei, és a nagyobbik gyerkünket 2,5 éves koráig szoptatta!
:D
1 évig ittam, és volt hatása.
Én azt olvastam, hogy ha választottál egy tejszaporító módot, akkor azon ne változtass, ill. egyszerre ne alkalmazz többfélét (pl laktoherb + bogyók), mert kiolthatják egymás hatását.
22.15! ez igaz lenne?
Én nagyon kínlódok a termeléssel, ezért mindent bevetek (egyszerre), és semmi, sőt egyre rosszabb..
Akkor egyfélét alkalmazzak inkább?? Kipróbálom!
08:45-nek
Így hallottam, és nem kísérleteztem mással, mert a tea bevált. De nem 1-2 csészével ittam ahogy a dobozon van, hanem az első hetekben napi 3 litert, fél literbe egy filtert áztatva, és utána minimum napi 1 litert. Mellette sok folyadék kell, főleg rostosok (barack, kajszi). A sok víz, sima gyümölcstea nekem nem használt, és bizony kellett egy csomó szénhidrát is. Amikor az eredeti súlyomra visszafogytam (50 kg), akkor kezdett kevesebb tejem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!