Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hós. Csak anyatej. De az...

4 hós. Csak anyatej. De az egyik ciciből szinte teljesen elfogyott a tejecske. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A másikból eszeget rendesen. De az egyikből kb. 10-20 ml-t ehet. Nem is marad rajta azon a cicin, csak max. 2 percet. Aztán sírdogál, hogy miért nem jön belőle. Olyankor csere, és jön a másik cici.

Mit lehet tenni? Vagy hagyjam? Örüljek, hogy elég neki még így is egyelőre a tejci?

2011. jún. 30. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne hagyd. Próbálj meg abból a melledből fejni folyamatosan. Ha csak pár csepp jön, akkor annyi.
2011. jún. 30. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt teszem, már ha van rá időm a nagyobbik mellett. Tényleg csak pár csepp jön.

2 hós korában volt egy mellgyulladásom. Azóta szenvedünk. Ebből a mellemből ráadásul nem jön olyan intenzíven a tej.

2011. jún. 30. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kevesebb az egyik mellemben. Jóval kevesebb. Én nem tudok mit tenni, fejek, aztán szinten tartom a mennyiséget. Vannak olyanok, akik egy mellből szoptatnak
2011. jún. 30. 21:34
 4/4 judavi ***** válasza:
Pár hete nekem is csökkent az egyikből (20-40 ml). Én minden szoptatást azzal a cicivel kezdtem aztán kézzel fejtem. néhány nap után visszaállt... Sok sikert!
2011. júl. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!