Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adhatok 3 és fél hos babának...

Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 13:25
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Elnézést a hibákért csak siettem !
2010. okt. 2. 14:45
 32/53 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok most olvastam viszza hogy vmenyire még van tej akor viszont tényleg sok folyadékot enni meg rántott leves igy jó lesz rá hátha igy sikerül hétfőig el láttni a kisbabát.
2010. okt. 2. 14:49
 33/53 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem lesz elég tejed,akkor próbáld meg főzz egy krumplit turmixold el egy kicsi tejjel.Ettől nem lehet baja.Ne idegeskedj a hülye beszólásokon,azzal csak rontasz a dolgon.Kitartás!
2010. okt. 2. 14:57
 34/53 anonim ***** válasza:
59%
Hol laktok??Hátha tudunk segíteni.Mink sem Magyarországon lakunk....
2010. okt. 2. 15:17
 35/53 anonim ***** válasza:
74%

Szia!!

Mivel most sajnos nincs más lehetőséged,inkább adj neki dobozos tejet.Forrald és hígítsd fel.Végül is régen is éltek emberek amikor még nem voltak ilyen hiper-szuper ultra modern tejpépek tápszerek.Őket is etette valamivel az anyuka ha nem volt tej.

Esetleg még ha tudsz szerezni őszibarackot vagy sütőtököt,azt ha teljesen hígra össze tudnál turmixolni,azt is adaadhatnád a babádnak.2 nap alatt nem hiszem,hogy baja lesz tőle!!

Aztán Hétfőn meg irány a bolt,legközelebb pedig jobban odafigyelsz!:-)

2010. okt. 2. 15:42
 36/53 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak...

Mikor megláttam a kérdést, én is kiakadtam.

Aztán elolvastam a kommenteket.

Gyanítom, akik itt szemétkedtek, még nem kerültek ilyen helyzetbe, mint a kérdező.

Nem adnék tejet én sem, de:

Miért nem lehet felfogni, hogy igen is van olyan, akinek éppen tényleg nincs egy fillérje sem? Könnyű megkérdezni, hogy "nincs 500 ft-od a gyerekedre?" Meg azt hinni, biztos dohányzik, meg elissza a pénzt... Ez a szánalmas.

Eddig talán szerencsénk volt, mert voltunk úgy, hogy tényleg nem volt. 100 Ft sem. Csak volt olyan a családban, aki tudott segíteni. De nem mindenkinek van.

Erre így neki esni... Kicsit több együttérzést már...

Kérdező: Ha van még tejed (még ha nem is sok), mindenképp azzal próbálkozz, szoptasd ha tudod (ha nem, bár van, aki szerint ilyen nem létezik, de annak szólok, hogy igen, én sem tudtam mellesleg, akkor fejd le), ha kevés, akkor ha tudsz (ha van), inkább krumplit főzz meg magába, azt add neki. (A dobozos tejben szinte semmi tápérték nincsen, ami hasznos lehet neki, az allergia meg a másik ok, sosem lehet tudni.) És tudom, nehéz, de próbálj megnyugodni! Az ilyen bunkó válaszolókkal, akik gondolnak egyet, és megveszik, ami kell, bárhol, bármikor, azokkal meg ne törődj! Nem ér annyit az egész...

2010. okt. 2. 16:23
 37/53 anonim ***** válasza:
54%
tényleg milyen bunkók az emerek,adj neki szerintem is!ha jobbat nem tudsz kitalálni:(
2010. okt. 2. 16:42
 38/53 anonim ***** válasza:
54%

Bunkó válaszokkal ne törödj:) Inkább amikor szopizik akkor tedd rá a másik cicire is. S az ételeket majd kipróbálom:))

Turós csuszit meg ilyeneket:)

2010. okt. 2. 17:06
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
szia!én 3évig szoptatam a fiamat aki most 4éves!ahányszor sir tedd cicire ne mérd menyit eszik mert attol csak idegesebb leszel!Ha nem elég neki 1 cici tedd mind a 2-re!legközelebb meg amelyikre 2szor tetted azal kezd a szopit!Hidd el lesz tejed neki elég nálunk 3honapos volta pici mikor meg halt a 20éves unokaöcsém mindenki féltet elmegy a tejem nem szabad meg ijedni bizz magadban meg a piciben!!!Sok szerencsét!
2010. okt. 2. 18:09
 40/53 anonim ***** válasza:
63%
Hogy lehet ennyi bunkó ember itt?Sokan bele sem gondolnak,mit írnak!Tudjátok milyen rossz érzés,amikor nincs pénze az embernek?Kérdező!Adj neki tejet felforralva,ne félj nem lesz semmi baja tőle!!
2010. okt. 2. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!