Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?
Szia!!
Mivel most sajnos nincs más lehetőséged,inkább adj neki dobozos tejet.Forrald és hígítsd fel.Végül is régen is éltek emberek amikor még nem voltak ilyen hiper-szuper ultra modern tejpépek tápszerek.Őket is etette valamivel az anyuka ha nem volt tej.
Esetleg még ha tudsz szerezni őszibarackot vagy sütőtököt,azt ha teljesen hígra össze tudnál turmixolni,azt is adaadhatnád a babádnak.2 nap alatt nem hiszem,hogy baja lesz tőle!!
Aztán Hétfőn meg irány a bolt,legközelebb pedig jobban odafigyelsz!:-)
Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak...
Mikor megláttam a kérdést, én is kiakadtam.
Aztán elolvastam a kommenteket.
Gyanítom, akik itt szemétkedtek, még nem kerültek ilyen helyzetbe, mint a kérdező.
Nem adnék tejet én sem, de:
Miért nem lehet felfogni, hogy igen is van olyan, akinek éppen tényleg nincs egy fillérje sem? Könnyű megkérdezni, hogy "nincs 500 ft-od a gyerekedre?" Meg azt hinni, biztos dohányzik, meg elissza a pénzt... Ez a szánalmas.
Eddig talán szerencsénk volt, mert voltunk úgy, hogy tényleg nem volt. 100 Ft sem. Csak volt olyan a családban, aki tudott segíteni. De nem mindenkinek van.
Erre így neki esni... Kicsit több együttérzést már...
Kérdező: Ha van még tejed (még ha nem is sok), mindenképp azzal próbálkozz, szoptasd ha tudod (ha nem, bár van, aki szerint ilyen nem létezik, de annak szólok, hogy igen, én sem tudtam mellesleg, akkor fejd le), ha kevés, akkor ha tudsz (ha van), inkább krumplit főzz meg magába, azt add neki. (A dobozos tejben szinte semmi tápérték nincsen, ami hasznos lehet neki, az allergia meg a másik ok, sosem lehet tudni.) És tudom, nehéz, de próbálj megnyugodni! Az ilyen bunkó válaszolókkal, akik gondolnak egyet, és megveszik, ami kell, bárhol, bármikor, azokkal meg ne törődj! Nem ér annyit az egész...
Bunkó válaszokkal ne törödj:) Inkább amikor szopizik akkor tedd rá a másik cicire is. S az ételeket majd kipróbálom:))
Turós csuszit meg ilyeneket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!