Adhatok 3 és fél hos babának dobozos tejböl ha higitom? Elfogyott a táp és tejem se elég! MIT TEGYEK?
De sok rosszindulatú ember van. Miért kell lehurrogni szegény anyukát? Más még nem volt úgy, hogy elfogyott a pénze? Hihetetlen...
Őszintén szólva nem tudom mit tennék a helyedben. Próbáld meg minél többet mellre tenni, hogy ne apadj el teljesen. Ha nincs más megoldás adj neki tejet, ne éhezzen szegény, talán nem lesz semmi baja.
Na jó,. elég már tényleg a fikázásból!! Próbálj megnyugodni!!Ez lenne most a legfontosabb! Van a neten több helyen lista, hogy mi fokozza a tejtermelést!! A legfontosabb, hogy igyál sok folyadékot!
Tejserkentő italok:
A folyadékfogyasztás rendívül fontos a szoptatás alatt így legalább 1-1,5 liter folyadékot érdemes elfogyasztani, mely lehet víz, gyümölcslé vagy leves.
* Sokaknak a tejes italok indították be a jobb tejtermelést.
* Vannak, akik az alkoholmentes sörre esküdnek.
* Egyeseknek a rostos gyümölcslevek hozták meg a kívánt eredményt.
* A kávé a bio gabonakávé, malátakávé, maci kávé szintén hatékonyan segít.
Tejserkentő gyógyteák:
* Csalán, ánizs, citromfű, görögszéna (lepkeszeg), kecskeutafű teák, melyek az édesköményhez hasonlóan kis adagban segíthetik a tejtermelést.
Tejserkentő ételek:
* A tészták közül különösen túrós és grízes tészta hatékony segítség tud lenni tejserkentésben. A grízes tészta hatásosabb és finomabb is ha tönkölybúza-darából van készítve.
* A krumpli szintén a tejtermelő ételek közé tartozik, minden mennyiségben ajánlott a fogyasztása.
* Vannak anyukák, akik a tejes ételekre esküdnek pl. a madártejre.
* Levesek közül a jól bevált húslevest, köménymagos rántott leves, gyümölcsleves és a tojásos leves a favorit, melyek segítségével igazán csodás eredményeket érhetnek el.
* Rozstartalmú ételek szintén hatékony segítséget tudnak nyújtani. Ezek közül is a egyesek csodaértékűnek tartják a búzát, árpát, zabot melyeknek egyvelege hatékony a tejserkentésre.
* A dió, kesudió és mandula kedvező hatásait évszázadok óta ismerik és ki is használják a nők, főleg a szoptatási időszak legelején. Nem csupán a termelt tej mennyiségét, hanem annak összetételét is kedvezően befolyásolja. Naponta együnk meg egy-két marék diót, főleg a szoptatás kezdetekor, az első 3-4 héten.
ez utolsó hasznos volt köszönöm és igyexem..
ezekről ömében tudtam.érdekelne azonban kedves utolsó hógy 200 ml-eket ki tudok fejni de 260 akat eszik..ha nem kap 60at az nagy baj lehet vagy szerinted túléli hétfön jön a pénz reggel már kaphat teljeset-max többször etetem..
Na, ha van azért valamennyi tejed, akkor inkább azt próbáld meg fokozni. Hátha sikerül. Ha kell, tedd mellre a babádat bármikor, az segít, próbálhatsz fejni is, ha ő nem elég kitartó. Igyál nagyon sok folyadékot. Egyél levest, az is folyadék. Ezen kívül a meleg is jót tesz a tejtermelésnek, tegyél a melledre meleg borogatást, vagy tusolj le jó meleg vízzel. (én úgy csináltam meleg borogatást, hogy vasalóval melegítettem textil pelenkát, vászon zsebkendőt, és azt tettem a mellemre) Próbálkozz kitartóan, és próbálj minél kevesebbet idegeskedni. Bár ennek az itteni bunkó paraszt válaszolók nem igen tesznek jót... Hihetetlen, hogy mennyi rosszindulatú ember van, de komolyan.
Ha semmi nem segít, akkor akár az ügyeletes gyerekorvos is felírhat tápszert, nem tudom, hogy az úgy mennyibe kerül ott, ahol vagytok, vagy hogy van ez, de ha arra sincs pénz, akkor mondd meg, hogy nincs, nem tudjátok kifizetni, mert még nem jött meg a fizetés, hátha tud rá valami megoldást, hogy ingyen hozzájussatok. Hát csak nem hagynak éhezni egy kisbabát remélem...
kedves beszólogató!!!
én nem tudom hogy te honnan jöttél és milyen nevelést kaptál de azt hiszem az én helyzetemben te már kimenekültél vna és sose kívánom neked még egyszer modnom hogy megéld..de ha nem tudsz HASZNOS válasszal vagy tanáccsal szolgálni nem kell írnod-és gondolom regisztrálni se kellett volna-mert itt SEGÍTSÉG KÉRÉSRŐL van szó nem pedig arról hogy ruúgjak még nagyobbat a másikba.köszönöm szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!