Mást is taszított a szoptatás gondolata? Vagy egyedül vagyok ezzel? Hogyan oldottátok meg? Vagy jött magától, ahogy a baba megszületett?
Igaz, még van időm felkészülni, de jelenleg, ahogy eddig is úgy állok a dologhoz, hogy eléggé taszít az egész, még a szoptatás gondolata is. Egyébként tervezem majd szoptatni, függetlenül ettől az érzéstől. De egyszerűen annyira fura, taszít a gondolat is, nehezen tudom elképzelni, hogy megszeretem a szoptatást, pedig tisztában vagyok vele, hogy az a legjobb.
Ti hogyan voltatok ezzel?
1.Pszichológus hétköznapi dolog, a pszichiáter nem az.
2. A fika fóbiám is fóbia le is írtam hogy nem sima undor, de nyugodtan ezen is ugorj át.
3.nem foglalkozom mással csak simán oda áll elpanaszolja a babát, kikéri a véleményem aztán mikor elmondom besértődik( mert eleve azért jön az ilyen oda hogyvmiért megsertődjön mindegy mi a válaszom)
4.engem nem idegen csak válaszolok és TI írtátok elsőnek hogy fóbia, nem én.
5.pont fordítva van, én most elégedett vagyok ti meg egyből védekeztek, mert valószínű sokan bantottak a tápszer miatt és emiatt rossz érzés maradt bennetek. Engem is egyből leszólt a csecsemős hogy milyen szar anya vagyok...
6.nem a szoptatáson háborogtam, hanem azon hogy nekem nem lehet véleményem csak mert én nem tápszeres vagyok, bezzeg engem ke lehet hülye picsázni, de fordítva huhuuuu
Nem tudom miért fel mindenki a pszichológustól, nem ördögtől való.
Neked tényleg nagyon súlyos szövegértelmezési problémáid vannak, ugyanis olyanokról hadoválsz, amiről senki egy büdös szóval nem írt és olyanokat hallucinálsz a dolgok mögé, amik nincsenek ott. Tisztázzuk: SENKI nem okádott tüzet és nem is bántott azért, mert te ügyesen legyőzted a fika fóbiád vagy tököm tudja midet, ahogy azért se mert te szoptattál! Az, hogy te mindent egyből magadra veszel, egyéni szoc.probléma. Az külön mulatságos, hogy folyamatos ránk mutogatsz, hogy mi vagyunk a sértett tápszeresek, miközben te érzed magad itt a legjobban megsértve, mert állítólag a csúnya tápszeres anyukák bántanak, amiért te szoptattál.:D Ne zavarjon, hogy többen írtak szoptatós anyukák is. Te frankón rémeket látsz, azt hiszed bárkit is érdekel, hogy neked milyen állítólagos fóbiád van meg mit csinálsz a csecseddel. A bántásra visszatérve, éppen te vagy az, aki első pillanattól bántja azokat, akik nem szoptatnak. Tehát itt TE vagy az egyetlen, aki megállás nélkül bántja a másikat és minősíthetetlen stílusban kommunikál. Olvasd már vissza magad vagy menj vissza általános iskola alsóba 1-2 irodalom órára, hogy értelmezni tudd azt a sok mocskot, amit idehánytál.
Amúgy itt lenne az ideje, hogy kicsit észrevedd magad... senki nem ért itt egyet a tapló, köpködő stílusoddal, elég csak megnézni, hogy mennyien pontoznak le és hány kommentelő jegyezte meg, hogy milyen szánalmas vagy. Tudod, ha mindenki szembemegy veled az autópályán, akkor lehet te mész rossz oldalon, de ne zavarjon. Kulturáltan is el lehet mondani a véleményed, anélkül hogy megállás nélkül fröcsögnél a másikra, de kb 30 komment után sem esik le, hogy nem azzal van a gond, ha leírod az ellentétes véleményed, hanem azzal hogy gusztustalanul teszed mindezt a legelső pillanattól.
Úristen lepontoztak, komolyan ez nálatok mérce?
Sosem írtam hogy irigykedtek, sem azt hogy csoda hogy tudok szoptatni,de persze mindegy is. Nem a tapszerről írtam, nem arról hogy bezzeg én vagy bezzeg ti, leírtam én hogy küzdöttem le és én nem picsáztam érdekes módon senkit, de persze én vagyok agonosz és tudom hogy több szoptatós is válaszolt de többször leírtam, hogy a fóbiáról írok nem arról ki hogy szoptat de mindig visszatértek a csecsre, cici nácira stb.nákatok akadt be ezen a lemez, ha nem azon rágódtok akkor minek írjátok újra le?
Még nekem "állítólagos" a fóbiám bezzeg nektek nem lehet egy rossz szót se írni, érdekes én elhiszem hogy igazi fóbiátok van. Igazi PC felfogás ha nem a ti igazatok van támogatva az fúj, de ugyanez a ti részetekről nálam alpáribb, bántóbb módon viszont tök oké...
De ez van itt mindenki olyan érzékeny. Depizem de a náci mennyivel empatikusabb kifejezés, nem érzem magam szánalmasnak,sem jobbnak,sem szuperanyának és jól érzem magam a bőrömben.
Kérdező kitartást akárhogy alakul szoptatás vagy tápszer az a lényeg hogy mindketten egészségesek legyetek és gyarapodjon a pici súlya. Sok boldogságot előre is.
"47es a kanodat is lehányod ha szex közben a melledhez ér? Ha nem, akkor nem undorodsz csak hisztizel
tegnap 06:33
49/88 anonim válasza:
0%
48-nál a pont"
Igaz a másik a tapló, de láthatóan egyetértesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!