Mást is taszított a szoptatás gondolata? Vagy egyedül vagyok ezzel? Hogyan oldottátok meg? Vagy jött magától, ahogy a baba megszületett?
Igaz, még van időm felkészülni, de jelenleg, ahogy eddig is úgy állok a dologhoz, hogy eléggé taszít az egész, még a szoptatás gondolata is. Egyébként tervezem majd szoptatni, függetlenül ettől az érzéstől. De egyszerűen annyira fura, taszít a gondolat is, nehezen tudom elképzelni, hogy megszeretem a szoptatást, pedig tisztában vagyok vele, hogy az a legjobb.
Ti hogyan voltatok ezzel?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 😊👍 Igazán kedvesek vagytok, jól esik és jól is jön mások tapasztalata, főleg, hogy látom, nem vagyok egyedül ezzel a hozzáállással.
Semmilyen trauma nem ért, szóval nem ez áll a dolog mögött. Egyszerűen nem szeretem. A tejet és a rakott krumplit sem szeretem, s emögött sem áll semmilyen trauma. 😉 Nagyon várom már, hogy kisbabám legyen (megszülessen, jelenleg 13 hetes vagyok, szóval még odébb van😀), szeretgessem, puszilgassan meg minden egyéb, de amikor a szoptatást gondolok, ez első gondolatom, hogy kellemetlen tevékenység, nem akarom csinálni.
24es vagyok.
Megpróbálod és utána eldöntöd. A babádnak teljesen mindegy lesz,hogy anyatejet vagy tápszert kap,ha tele a poci,az pedig ugyanolyan fontos,hogy te is kiegyensúlyozott és boldog légy,tehát kicsit se érezd magad rosszul emiatt. Több év távlatában az ember már csak mosolyog az ilyen anyatej vs. Tapszer, természetes kontra császaŕ, bölcsi vagy nem bölcsi kérdéseken, vitákon 😉
#27 a fajtád miatt van feszültség a szoptatós és a tápszeres anyukák között.
A normális szoptatós anyukák meg nem értik, hogy miért indítanak aggresszívan a tápszeresek néha. Ugyanez persze megvan a másik oldalon is, ezt nem vitatom.
Mi lenne, ha a saját életeddel foglalkoznál, ahelyett, hogy egy emberbe
- aki bevallotta hogy depressziós lett - belerúgnál még egyet hogy nem-e undorodott meg a párja a döntése miatt.
27-es
A mai tápszerekben minden megvan, amire a babának szüksége van. Jobb lenne bármelyik babának, ha az anyja undorral szoptatná?
"Férjed nem undorodott meg tőled?"
Ez meg milyen kérdés? Miért undorodna meg a férje (bárkinek) azért mert nem szoptat?
És attól a gyerek nem undorodott volna meg a mellemtől, hogyha minden szoptatás alkalmával lehányom, annyira undorodtam tőle?
És a te férjed nem undorodott meg tőled, hogy ilyen negatív, undorító, vádaskodó pitsa vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!