Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mást is taszított a szoptatás...

Mást is taszított a szoptatás gondolata? Vagy egyedül vagyok ezzel? Hogyan oldottátok meg? Vagy jött magától, ahogy a baba megszületett?

Figyelt kérdés

Igaz, még van időm felkészülni, de jelenleg, ahogy eddig is úgy állok a dologhoz, hogy eléggé taszít az egész, még a szoptatás gondolata is. Egyébként tervezem majd szoptatni, függetlenül ettől az érzéstől. De egyszerűen annyira fura, taszít a gondolat is, nehezen tudom elképzelni, hogy megszeretem a szoptatást, pedig tisztában vagyok vele, hogy az a legjobb.

Ti hogyan voltatok ezzel?

2022. jan. 2. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező, ne érezd magad rosszul emiatt.

Rühellem én is.

Fáj amit a gyerek csinál, állandóan folyik rólam a tej, szerencsétlenkedek a melltarto betéttel, stb stb.

De mégis megteszem, mert neki ez a jó.

Van aki szeret szoptatni, van, aki nem.

Három hetes koráig nem volt tejem, addig tápszereztem, nekem az sokkal jobb és kényelmesebb volt.

Főleg hogy azt a férjem is oda tudta neki adni. Annyi tejem meg sajnos nincs, hogy tudják lefejni eltevősre.

2022. jan. 2. 10:59
 12/112 anonim ***** válasza:
78%
Én is undorodtam tőle. Mikor megszületett és kénytelen voltam a kórházban szoptatni csak még rosszabb lett. Az hogy ragadok mert folyik, a tej szaga, a fejésnek csak a gondolata is kiborít 😱
2022. jan. 2. 11:15
 13/112 anonim ***** válasza:
77%

12, ez a másik, hogy az ember felsőteste ragad a tejtől :D :D

A gyerek fejével, kezével együtt.

Fújj de utàlom.

2022. jan. 2. 11:18
 14/112 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem miért undorodnak ettől, ahogy szopizik és elegedetten nyammog, fogja a ruhám szélét közben rám néz imádom. Igen elején folyt a tej, de amint beáll nem csöpög tovább. A spéci melltartó sem nagy kunszt. Ahogy olvasom máshol is a legtöbb undorodó a szexben is utálja az érintést vagy rossz emlékei vannak régről, érdemes ezt megbeszélni egy pszichológussal.
2022. jan. 2. 11:19
 15/112 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom, ért téged valami trauma vagy rossz élmény ezzel kapcsolatban?

Mert ez valahol nem normális.

2022. jan. 2. 11:20
 16/112 anonim ***** válasza:
84%

Nekem olyan ellenérzéseik vannak a szoptatással, hogy az hihetetlen!

Éppen ezért irattam fel magamnak gyógyszert, hogy ne kezdjen belövellni a mellem. A kórházban nem hagytak békén, állandóan megjegyzéseket tettek rám, minősítettek, amivel csak azt érték el, hogy depressziós lettem.

2022. jan. 2. 11:20
 17/112 anonim ***** válasza:
89%

Engem a fejés taszít nagyon.

Aztán fejnem kellett volna a gyereknek és nem ment, pedig próbáltam. Inkább tápszeres lett.

2022. jan. 2. 11:21
 18/112 anonim ***** válasza:
80%

"Nem tudom, ért téged valami trauma vagy rossz élmény ezzel kapcsolatban?

Mert ez valahol nem normális."

Miért kell mindig mindenkinek azt gondolni, hogy akit taszít a szoptatás, azzal trauma történt és nem normális? Itt mindig mindenki szeret mindent? Nem szereted a töltött káposztát? Valamilyen trauma ért? Nem szeretsz főzni? Valamilyen trauma ért? Nem szereted a nyári meleget? Valamilyen trauma ért?

2022. jan. 2. 11:22
 19/112 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg az nem normális, amikor valaki olyan szinten bele van buzulva a szoptatásba, hogy csak arról képes beszélni és valamilyen csodaelixírnek tartja, a tápszert meg kokainnak képzeli!
2022. jan. 2. 11:23
 20/112 anonim ***** válasza:
84%
Én is most olvastam egy fb csoportban, hogy az egyik anyuka lefeji a tejét és néha abban fürdeti a babát 😄 én tudom, hogy jó az anyatej, de ne játsszunk már kleopátrásat. Szerintem nem csak pár cseppről beszélt, anyatej fürdőt írt.
2022. jan. 2. 11:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!