Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mást is taszított a szoptatás...

Mást is taszított a szoptatás gondolata? Vagy egyedül vagyok ezzel? Hogyan oldottátok meg? Vagy jött magától, ahogy a baba megszületett?

Figyelt kérdés

Igaz, még van időm felkészülni, de jelenleg, ahogy eddig is úgy állok a dologhoz, hogy eléggé taszít az egész, még a szoptatás gondolata is. Egyébként tervezem majd szoptatni, függetlenül ettől az érzéstől. De egyszerűen annyira fura, taszít a gondolat is, nehezen tudom elképzelni, hogy megszeretem a szoptatást, pedig tisztában vagyok vele, hogy az a legjobb.

Ti hogyan voltatok ezzel?

2022. jan. 2. 10:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
90%

Az meg akivel veszekszel nem én vagyok a 89.

Az a baj, hogy full hülye vagy hogy itt vitázol és magadra veszed amiket írnak, mikor a vezekedés ezek szerint más emberrel folyik.

Azt se lehet tudni te mikor csatlakoztál be, névtelenül hogy várod el, hogy tudjuk melyik vagy te? Melyik a te válaszod? Ha nem te írod hogy hiszti így hiszti úgy, akkor miért veszed az annak a kommentnek szóló válaszokat magadra? Nem is értem.

2022. jan. 4. 20:32
 92/112 anonim ***** válasza:
100%
De ha ezeket nem te írtad, minek veszekszel? Ezek szerint a beszólások nem neked szóltak, nem? Honnan tudhatnánk te melyik vagy? Akinek nem inge, ne vegye magára.
2022. jan. 4. 22:34
 93/112 anonim ***** válasza:
100%
De értsd meg kérlek, hogy ez ahogy megnyilvánulsz ez bántó. Még akkor is ha te nem úgy érzed. Látod, sokadszorra hozod fel, hogy le hülye picsáztak, ez nyilván neked is rosszul esik. Másoknak meg más esik rosszul, pl az, hogy a problémájukat lehisztized. Sajnálom, hogy gyerekkorodban abúzus ért, senkinek nem szabadna ezt átélni, de pont ez az élmény az ami nyitottá és empatikussá tehetne másokkal szemben. Most neked jól esne, hogy azt mondja, hogy hát szar dolog, hogy apád vadállat de ez van, más gyereke meghal a karjai között szóval a te problémád hiszti. Nők, anyák miért nézzük le a másikat a döntéseik miatt? Akkor is magas lóról beszélsz a szoptatásról, ha nem akarod elismerni. Azt nem értem, ha jártál terápiára, más gondjait, hogy nevezheted hisztinek. Másnak is volt kegyetlen gyerekkora, de ez nem jogosítja fel arra, hogy ítélkezzen mások felett. Én innentől nem fogok ezzel foglalkozni szóval szép életet neked!
2022. jan. 4. 22:35
 94/112 anonim ***** válasza:
17%
Azért nem vagyok empatikus mert nem bírom a gyenge embereket, sosem bírtam, én ott álltam és éltem az életem pedig otthon a pokol várt mégis mindig kedves voltam, más meg kiakad ilyen piti dolgokon. Nem tudom sajnálni és nem is akarom. Aki úgy sajnáltatja magát, hogy még se próbál tenni ellene azt nem fogom sajnálni. Kérdező legalább megpróbálja és ha így sem tud a fóbiáján túllendülni sokkal becsuletendobb mint az aki meg se próbálja hanem egyből széttárja a kezét, hogy jaaaaj a fóbiám. Ez sem gond, de akkor ne utálják azt aki képes tenni a problémája ellen, csak azért vagdalkoztok mert egyedül az utalatot, szidást tudjátok irányítani, de a fóbiátokat nem, szóval nem jár nektek sajnálat. Ti dontottetek így, én meg úgy döntöttem hogy kigyógyítom a fóbiám, ennyi.
2022. jan. 4. 22:44
 95/112 anonim ***** válasza:
100%
Látod szépen írtam neked, semmi sértő szavam nem volt, mégis vagdalkozol. Lehet folytatnod kéne a terápiát. Örülök, hogy személyesen nem ismerlek, de minden jót kívánok az életben!
2022. jan. 4. 22:48
 96/112 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagdalkozom a véleményem írtam le. Nem jár empátia annak aki viszont sem empatikus ennyi. Aki nem akarja gyógyítani a fóbiáját ne tegye, de ne legyek azért a szemét mert én megtettem és nem simizem azoknak a lelkét akik ezután leszolnak. Agyfaszt kaptak amiért pszichológust ajánlottam, holott az nem ördögtől való és nem csak fóbiára jó ,plusz nekem bevált és nem is nekikajanlottam hanem a kérdezőnek a sok érzékeny lelkű persze magára vette. Csak azveszi magára akit igenis bánt a dolog, mert a fóbia miatt kevesebbnek érzi magát holott nem kéne. Kisebbségi komplexusos anyukák vagdalkoztak én csak reagáltam a nem éppen empatikus válaszokra,bezzeg ők meg elvárták volna tőlem... álszent dolog mondhatom.
2022. jan. 4. 23:01
 97/112 anonim ***** válasza:
93%

"Azért nem vagyok empatikus mert nem bírom a gyenge embereket, sosem bírtam, én ott álltam és éltem az életem pedig otthon a pokol várt mégis mindig kedves voltam, más meg kiakad ilyen piti dolgokon."

1 mondatodba vagy 5x buztos bele lehet kötni:

1. Szerinted azok gyenge emberek, akik merik vállalni a véleményüket, egy ilyen szélsőséges vitában, ahol bántják azokat, akik nem akarnak szoptatni?

2. Szerintem meg a te problémád a hiszti.

3. Te mikor voltál kedves?😂

4. Szerintem meg az a piti dolog, hogy a múlttal dobálózol. Lehet, hogy a jelenben nincs semmi, amit kibírnál.

2022. jan. 5. 05:38
 98/112 anonim ***** válasza:
91%

"Nem vagdalkozom a véleményem írtam le. Nem jár empátia annak aki viszont sem empatikus ennyi"

Amúgy meg te se vagy empqtikus, kisszívem!

2022. jan. 5. 05:39
 99/112 anonim ***** válasza:
94%
Ne etessétek már ezt a trollt.
2022. jan. 5. 16:03
 100/112 anonim ***** válasza:
84%

Ki a jó franc sajnáltatta itt magát?! Tanulj már meg szöveget értelmezni, mert szánalmas ez a gusztustalan vagdalkozás es ítélkezés, amit itt leművelsz. Minden egyes kommentedből csöpög a rosszindulat, lenézés, ha beismered, ha nem!

Én speciel nem szoptattam, mert taszít az egész, ahogy van és pont letojom, hogy ki mit gondol róla. Senki sajnálata nem kell (nem is értem mi sajnálnivaló van ezen), ahogy itt senki másnak sem. Mindenki eldönti maga, hogy szoptat vagy tápszerezik.

Bár azt megjegyzem, te lennel az utolsó ember ezen a földön, akinek a sajnálata kellene, mivel benned egyetlen csepp empátia nincs, te csak fröcsögni tudsz az első perctől kezdve.

Sehol, senki nem bántott itt téged, azért mert legyőzted a fóbiádat! Senki! Kit érdekel egyáltalán? Te vagy itt az egyetlen, aki vérig van sértődve és folyamatosan szajkózod, hogy te szegény ártatlan bántva vagy, amiért eljártál pszichológushoz, miközben a kritikán aluli stílusod miatt állt itt beléd mindenki!

Olvasd már vissza magad, hogy milyen undorító módon írkáltál itt. Elvileg te eljártál pszichológushoz, mégis hisztinek meg nyafogásnak meg finnyázásnak titulálod más problémáit. Bravó! Üzenem a pszichológusodnak, hogy segíthetne egy kis empátiát verni beléd, mert borzalmas, amit művelsz itt.

Amúgy meg fóbiáról a kutya sem beszélt, kivéve téged. Meg lett említve, hogy léteznek fóbiák is, amik szintén nem minősülnek hisztinek, ennyi volt, semmi több. A fóbia elsősorban valamitől való beteges félelem. Itt a többség undorodik a szoptatástól és taszítja, nem beteg fél tőle..🤦🏻‍♀️ Már miért kéne ezt egyáltalán kezeltetni?! Ha neki így jó, akkor neked mi a franc közöd van hozzá? Engem is undorít az egész, el is döntöttem, hogy nem fogok szoptatni és nem is szoptattam, és akkor? Eszembe nem jutott emiatt pszichológushoz rohangálni, nincs velem semmi baj, nem szerethet mindenki mindent! Most akkor a vegákat is küldjük pszichológushoz? Vagy ha valaki nem szereti, sőt undorítónak találja a tökfőzelékez, azt is küldjük egyből orvoshoz? Ne vicceljünk már!

2022. jan. 5. 19:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!