Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek bármilyen rendellenesség miatt választania kellett a gyereke nemi jellegét illetően?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Nagyon jólesik, hogy követitek a pici fiam életét! Sajnos blogot írni nincsen sem erőm, sem időm. A dévényesünk azt mondta, hogy most már kezdjek el könyvet írni, mert sokszor horror, amit velünk csinálnak. Most éppen koponya mr vizsgálatra készülünk holnap kell bemennünk a kórházba és másnap reggel csinálják meg, ugyanis 11 hónapos a fiam és most állapították meg /3 koponya uh után/, hogy a kisfiam születésekor agyvérzést kapott, van agykamrai tágulata, így felállítottak egy újabb diagnózis, miszerint veleszületett vízfejűsége van, ami szerintem egy orbitális hülyeség. Most éppen azon lobbizok, hogy ne kelljen bent aludnia a kórházban, mert rota-calici-hányás, hasmenés minden van ott mi szem szájnak ingere. Most éppen szívom fel magam, arra, hogy ha kell összeveszek velük, de akkor sem hagyom benn aludni. Nézze meg holnap az anesztes és másnap reggel szépen visszamegyünk és a vizsgálat után amennyi időt kell ott töltünk és irány haza. Aztán húsvét hetén megyünk Törökbálintra bronhoscópiára és utána nagyon remélem, hogy nem kell átmennünk B.pestre műtétre. Röviden ennyi történt velünk, ilyeneket már írok, hogy megfázás, kötőhártya gyulladás, mert ezek olyan kis semmiségnek tűnnek a többi problémához képest.

2010. márc. 29. 09:40
 62/68 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Én is nagyon szívesen követném nyomon a kisfiad sorsát, ha nem is írsz blogod, légyszi írj ide máskor is pár sort (mint legutóbb) hogy mi van veletek. Én el sem tudom képzelni, hogy mindezt hogy bírod épp ésszel végigcsinálni. Nem is tudom mit mondhatnék. Nagyon sok erőt kívánok mindkettőtöknek!

Van egy könyv, most olvastam el, hát szinte végigbőgtem az első szótól az utolsóig, nagyon szép, egy beteg kislányról és egy nagyon erős anyukáról szól, szívesen ajánlom: Csiszár Mária: Élsz barackvirág! [link]

2010. márc. 29. 22:05
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Én még azért fel fel pillantok!

Büszke lehetsz a kisfiadra! Igazán erős baba! Sok erőt, egészséget nektek!

Én is szeretnék tudni felőletek!:)

XXY.:)

2010. márc. 30. 13:07
 64/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Én meg azon sírok, hogy kíváncsiak vagytok ránk, tényleg nagyon jólesik! Megvolt az MR vizsgálat, benn kellett maradnunk bár most sem értem minek, mindegy túl vagyunk rajta kaptunk olyan szobát, ahol ott alhattam vele azon az áron, hogy nem kaptunk még babavizet sem, én nem tudtam hol tisztálkodni és enni sem, de ez a legkevesebb. Megtörtént életünk első jó híre, a babának nincsen vészes tágulata, csak egy rossz uh-s mérés miatt volt a nagy ijedtség! Tehát egyenlőre műtétre nincsen szükség. A baba nagyon viselte az altatást és utána az ébredést is, jókedvűen és boldogan ébredt úgy is aludt el nem nagyon hatották a tompító cuccok, amit előtte kapott, az altatók sem igazán, a doki felé is hajolt és közölte vele, hogy héj baba altatókat kapsz:-) ezen is túl vagyunk már csak a bronhoscópián kell túlesnünk attól jobban félek, de remélem ott sem lesz semmi baj! Szorítsatok nekünk annyira ránk férnek már a jó hírek!

2010. ápr. 1. 11:57
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mostanábn, hogy vagytok kerülitek végre a kórházakat?
2010. jún. 5. 10:14
 66/68 A kérdező kommentje:

Szia

Köszönöm kérdésedet mondhatni jól van a kicsi. A bronhoscópiára hála istennek nem volt szükség azóta is áldom Kádár doktor nevét, hogy feleslegesen nem kínozta. Csak egy nyeletéses vizsgálat volt, nem kell műteni sem egyenlőre. Most szinte csak a torna és a fejlesztés a feladatunk, közben én is vizsgázgatok, csak mondom, hogy vizsgázgatok, mert a tanulás nulla. Fejlődik a kicsi lassan vontatottan még mindíg nem jár és nem is beszél, de eszik szépen és nagyon kis bitang. Két hónapja nem alszik csak nappal egy kicsit, szinte mióta megszületett szenved a fogával, mára már kész gyógyszertárat tartunk itthon:-)

2010. jún. 6. 06:08
 67/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök , hogy jobban vagytok, leszámítva a fogzást, ami nálunk is január óta minden nap problémát okoz (most épp' egy rágófog- párhuzamosan egy metszővel). Iszonyatosan megviseli, de te is tudod sajnos, miről van szó...

Az én babám 1 éves a hónapban, Ő sem jár még, sőt nem is ül, most küldtek miatta tornára.

Minden jót nektek!!!! :)

(Írtam e-mailt-t könyv-ügyben).

2010. jún. 6. 09:59
 68/68 anonim ***** válasza:

Szia:)

Mi újság?Hogy vagytok?

2024. aug. 11. 01:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!