Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek bármilyen rendellenesség miatt választania kellett a gyereke nemi jellegét illetően?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
A lázat én is ennek tulajdonítom, bár a torka is nagyon piros szegénynek pedig annyira vigyázok rá, de a kontroll vizsgálatokon mindíg összeszedünk valamit. Annak idején én is kaptam hormont amikor azt hitték nálam van a baj, tudom milyen utálatos mellékhatásai vannak. De lehet, hogy nekem azért volt rossz, mert az orvos elnézte a papírokat és nem is volt semmi bajon és nem is kellett volna szednem, na ez is megérne egy történetet, de erre már nem is gondolunk! Tegnap este nagyon aranyos volt nem volt lázas és minden játékot amit lázzal töltött be akart pótolni játszott visítozott nagyon édes volt, ja és 3-szor lepisilt:-) és lekakilta a lázmérőt:-))
2009. dec. 16. 12:27
 42/68 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném megkérdezni az XXY kromoszómát írótól, hogy a környezet hogyan fogadta az átalakító műtétet nem néztek rád furán vagy nem súgdostak a hátad mögött. Én ettől nagyon félek egy pici faluban élünk és tudjátok milyen a falu engem éppen nem érdekel, de őt nagyon féltem, már arra is gondoltam, hogy el kellene költözni innen.
2009. dec. 16. 13:10
 43/68 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem mindennapos műtét egy nem átalakítás. De ez egy betegség, ami a BNO szerint is nyilván van tartva, kvázi szégyelni valója senkinek nincs, akivel így kibabrált a természet!Én is faluban éltem, de elköltöztem.Esélyt sem adtam arra, hogy csámcsogjon bárki is a gondjaimon. Egyébként egykét rosszindulatú ember volt, de elenyésző és mint minden csoda az én csodám is 3 napig tartott, aztán jött más téma, a kedves pletykázók körében ami bebiztosította a témát a következő 3 napra.

Ezektől nem kell tartani, ilyen világot élünk. Az emberek félnek az újtól és az ismeretlentől, és mint tudjuk a nemi identitás zavara nem egy ismert,elismert betegség az emberek szemében, hanem valami új "zavar".

Otthon a szüleim családom, régi osztálytársaknak nem volt meglepő és újdonság. Sokat jelentett a barátok család támogatása.:)

Hidd el inkább nyeltem egyet ha beszóltak (1-2 eset),minthogy úgy olyanként éljek, ami valójában nem is én vagyok. Megérte! Mert most boldog vagyok! Hihetetlenül!

(XXY)

2009. dec. 17. 10:27
 44/68 A kérdező kommentje:

XXY-nak

Hidd el szívből örülük, hogy boldog vagy, nagy utat tettél meg érte és én is mint sok más ember el sem tudtam ezt képzelni mindaddig amíg nem velünk történt/történik ez a dolog. Tudom, hogy előttünk is nehéz út áll, és azt is tudjuk, hogy a mi babánk más mint a többi baba sajnos más szervi problémái is vannak, de nagyon bizakodóak vagyunk és tudjuk, hogy még egy kis idő és minden rendben lesz! Csak a mi kicsink még addig felad egy két leckét az orvosoknak:-)

2009. dec. 17. 11:59
 45/68 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá, hogy ha én meghallom, hogy valaki pletyizne a gyerekemről hát nem vagyok egy harcos alkat, de istenemre mondom úgy leverném, hogy még a nevét is elfelejtené!!
2009. dec. 18. 10:31
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Choragontól ne félj. Az én kisfiam is kapta, 5 hétig, és semmi baja nem lett. Ez a hcg (humancorioghonin) hormont tartalmazza, ami a terhesség során is termelődik. Ezt méhen belül is kapja. Nekünk azért kellett, mert nem szálltak le a heréi. Az össz mellékhatása annyi volt, hogy megnőtt a fütykös...

Judy

2009. dec. 20. 18:13
 47/68 A kérdező kommentje:

Szia

És a heréi leszálltak tőle, az én picimnek is nő a fütyije tőle mondjuk rá is fér, mert nagyon picike volt neki és így legalább nem tudják azt mondani, hogy lánynak kéne lennie!!

2009. dec. 22. 15:58
 48/68 A kérdező kommentje:
És még azt is szeretném megkérdezni, hogy amikor a Te babád kapta Ő nem lázasodott be tőle, mert az én kicsim szinte állandóan lázas, vagy hőemelkedése van.
2009. dec. 23. 10:15
 49/68 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon igénybe veszi a pici immunrendszerét ez a sok tortúra!!!A sok orvoshoz járás, rengeteg vérvétel! Ő még igen pici ezekhez, főleg ha már régóta tart sztem. A hormonkezeléssel nem is lenne baj, ha tényleg másnak se volt gondja, de hogy mellé ennyi szenvedés!!Én mindenképpen pihentetném a vizsgálatokat, hiszen mindig lázas! maga a láz is megterheli a szervezetét. Hagyják már azt a kisfiút agyilag is fejlődni a sok játékkal, legyenek boldog nevetős babás napjaitok! Add neki a hormont, de ha nem jutnak előre az orvosok a vizsgálatokkal, akkor szüneltessétek, legalább most télen!

jaj, nagyon szorítok amúgy Nektek, kívánom hogy minden rendben legyen!!!

Egy kisfiú anyukája:)

2010. jan. 8. 21:52
 50/68 A kérdező kommentje:
Örömmel tudatom azokkal akik kísérték a kisfiam sorsát, hogy a Choragon kúra hatott és kisfiam FIÚ maradhat!!!!
2010. jan. 22. 07:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!