Van itt olyan anyuka, akinek bármilyen rendellenesség miatt választania kellett a gyereke nemi jellegét illetően?
Valóban nem mindennapos műtét egy nem átalakítás. De ez egy betegség, ami a BNO szerint is nyilván van tartva, kvázi szégyelni valója senkinek nincs, akivel így kibabrált a természet!Én is faluban éltem, de elköltöztem.Esélyt sem adtam arra, hogy csámcsogjon bárki is a gondjaimon. Egyébként egykét rosszindulatú ember volt, de elenyésző és mint minden csoda az én csodám is 3 napig tartott, aztán jött más téma, a kedves pletykázók körében ami bebiztosította a témát a következő 3 napra.
Ezektől nem kell tartani, ilyen világot élünk. Az emberek félnek az újtól és az ismeretlentől, és mint tudjuk a nemi identitás zavara nem egy ismert,elismert betegség az emberek szemében, hanem valami új "zavar".
Otthon a szüleim családom, régi osztálytársaknak nem volt meglepő és újdonság. Sokat jelentett a barátok család támogatása.:)
Hidd el inkább nyeltem egyet ha beszóltak (1-2 eset),minthogy úgy olyanként éljek, ami valójában nem is én vagyok. Megérte! Mert most boldog vagyok! Hihetetlenül!
(XXY)
XXY-nak
Hidd el szívből örülük, hogy boldog vagy, nagy utat tettél meg érte és én is mint sok más ember el sem tudtam ezt képzelni mindaddig amíg nem velünk történt/történik ez a dolog. Tudom, hogy előttünk is nehéz út áll, és azt is tudjuk, hogy a mi babánk más mint a többi baba sajnos más szervi problémái is vannak, de nagyon bizakodóak vagyunk és tudjuk, hogy még egy kis idő és minden rendben lesz! Csak a mi kicsink még addig felad egy két leckét az orvosoknak:-)
Szia!
A Choragontól ne félj. Az én kisfiam is kapta, 5 hétig, és semmi baja nem lett. Ez a hcg (humancorioghonin) hormont tartalmazza, ami a terhesség során is termelődik. Ezt méhen belül is kapja. Nekünk azért kellett, mert nem szálltak le a heréi. Az össz mellékhatása annyi volt, hogy megnőtt a fütykös...
Judy
Szia
És a heréi leszálltak tőle, az én picimnek is nő a fütyije tőle mondjuk rá is fér, mert nagyon picike volt neki és így legalább nem tudják azt mondani, hogy lánynak kéne lennie!!
Szerintem nagyon igénybe veszi a pici immunrendszerét ez a sok tortúra!!!A sok orvoshoz járás, rengeteg vérvétel! Ő még igen pici ezekhez, főleg ha már régóta tart sztem. A hormonkezeléssel nem is lenne baj, ha tényleg másnak se volt gondja, de hogy mellé ennyi szenvedés!!Én mindenképpen pihentetném a vizsgálatokat, hiszen mindig lázas! maga a láz is megterheli a szervezetét. Hagyják már azt a kisfiút agyilag is fejlődni a sok játékkal, legyenek boldog nevetős babás napjaitok! Add neki a hormont, de ha nem jutnak előre az orvosok a vizsgálatokkal, akkor szüneltessétek, legalább most télen!
jaj, nagyon szorítok amúgy Nektek, kívánom hogy minden rendben legyen!!!
Egy kisfiú anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!