Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek bármilyen rendellenesség miatt választania kellett a gyereke nemi jellegét illetően?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
nagyon örülök neki. minden jót nektek a jővőben is.
2010. jan. 23. 12:02
 52/68 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, sajnos vannak más és újabb problémák, de már legalább ezen túl vagyunk!
2010. jan. 23. 15:42
 53/68 anonim ***** válasza:
:))))))))))))))))))))
2010. jan. 23. 22:26
 54/68 anonim ***** válasza:
Szia! Én most találtam erre a kérdésre, döbbentem olvastam, nagyon sajnálom ami Veletek történt, és csak érdeklődni szeretnék, hogy mi van Veletek? Hogy van a kisfiad?
2010. jan. 26. 22:30
 55/68 A kérdező kommentje:

Szia

A kicsim jól van, mindíg van valami új dolog amivel meg kell küzdenünk, amikor azt hinnénk egy kicsit megpihenünk és már nem jöhet semmi na akkor mindíg jön valami. De nagyon bátor kisbaba egy felnőtt a negyedét nem bírná ki, amiket ő már keresztül ment, még így is tud boldog lenni és nekem ez ad erőt!

2010. jan. 27. 12:33
 56/68 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló vagyok. Kívánok Nektek nagyon nagyon sok erőt, kitartást, és minél több boldog pillanatot!!!!
2010. jan. 27. 12:36
 57/68 anonim ***** válasza:
Talán már nem nagyon néz be ide senki, de azért a kérdezőnek újfent kitartást kívánok, és igazán büszke vagyok Rátok, hogy ennyit kibírtok!! Látod, még így ismeretlenül is mennyien szorítanak, és szerettel gondolnak Rátok!!!!
2010. febr. 6. 13:58
 58/68 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a jó szavakat, tényleg jólesik, hogy ennyien megosztották a gondolataikat, olyan is aki őszintén leírta, hogy nem volt egyszerű XXY kromoszómával élnie és, hogy miken ment keresztül nem lehetett egyszerű neki még így névtelenül sem!
2010. febr. 8. 09:04
 59/68 anonim ***** válasza:
Örülünk, hogy jobban vagytok kitartást az újabb gondokhoz! Köszönjük, hogy leírtad mi van veletek!
2010. febr. 16. 08:22
 60/68 anonim ***** válasza:
Nincs veletlenul egy blogod, ahol nyomon tudnank kovetni a kisfiu eletet?:)
2010. márc. 28. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!