Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek bármilyen rendellenesség miatt választania kellett a gyereke nemi jellegét illetően?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, mielőtt öregedsz 20 évet, ne ess pánikba, mert egyáltalán nem biztos, hogy ez a doki jól ítéli meg a helyzetet. Csak egy orvos látta?
2009. dec. 9. 15:34
 12/68 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretném tudni,hogy mi a betegség neve.De eleve ha kaptatok injekciot,hogy attol még nöhet a pénisz,akkor hogy jön ahhoz egy orvos hogy azt tanàcsolja kislànyként neveld a gyermekedet?Hisz még nincs semmi sem veszve.Érdekes lesz ha kislànyod majd borostàs arccal fog felkelni az àgybol.Sokkal érdekesebb mint egy steril férfi,kis méretü pénisszel.És ugyan hidd el,ha ugy neveled hogy magabiztos legyen,nem lesz nagy gondja a jövöre nézve.Amugy is annyi minden van màr:Mell plasztika,stb,hogy mire a fiad öoda nö,addigra lehet csodàkra lesznek képesek az orvosok.Én nem nevelném kislànynak,ha fiunak jelentették ki születésénél.
2009. dec. 9. 15:41
 13/68 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fiúként fogom felnevelni, hiszen ha lány lenne nem lenne ez a rendellenessége. Nincsen neve 22-es részleges triszómiája van. Nincsen szindróma vagy kór neve. Állítólag elég sok ilyen eset van, nem annyira ritka bár én még nem hallottam talán titkolják is a szülők a gyerek védelmében. Azért is írtam ki, hogy itt talán név nélkül hamarabb leírja a véleményét tapasztalatát aki ilyennel küzd.
2009. dec. 9. 15:42
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
aha.Szerintem teljesen jól teszed, ha fiúnak neveled továbbra is. Az meg hogy steril?...Lehet hogy mire felnő, lesz spermabeültetés is! ki tudja?:)
2009. dec. 9. 15:44
 15/68 anonim ***** válasza:
66%

Néézd, máris találtam erről neked itt egy kérdés-választ, itt a gyakorikérdéseken:

[link]

2009. dec. 9. 15:45
 16/68 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de ezt is én írtam egy elkeseredett állapotomban és itt is meg is tudtak egy kicsit nyugtatni, amiért még most is nagyon hálás vagyok!
2009. dec. 9. 15:49
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én meg már azt hittem, találtam egy másik anyukát. Még egy ötletem van. a www.nlcafe.hu oldalon van egy szakértő, genetikai szakértő, dr. Nagy Zsolt. Lehet tőle kérdezni, és még aznap válaszol is a kérdésekre. Próbáld meg tőle ezt megkérdezni, biztos, hogy rendes, szakértő választ fogsz kapni. (nagyon korrekt az az oldal is, én is ott szoktam kérdezni, ha gondom van, jók a nőgyógyászok is).
2009. dec. 9. 16:02
 18/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sikerült egy kicsit megnyugodnom közben hazaérkezett a férjem is és, az ő nyugalma valahogy nekem is jót tesz.
2009. dec. 9. 17:36
 19/68 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, ezek egyáltalán nem jelentik azt, hogy a kisfiadból nem lesz férfi. Annyira pici még, hogy bőven lesz időtök később elgondolkodni ezen, ha esetleg adódna probléma. Neveld csak kisfiúként. Nem értem miért kellene nőnek nevelni. Viszont, ha később ő fogja úgy érezni, változtatni akar, nem érzi jól magát a bőrében, azt az egyet sose felejtsd el, ő a te gyermeked, de küzdöttél a kis életéért, és Te akkor vagy a legboldogabb, ha neki jó. Abban az esetben, neked igenis mellette kell állni, mert végig ott vagy most is mellette, amikor a rendellenessége miatt húzzák-vonják az orvosok.

Én a helyedben felkeresnék más genetikust is egyébként, nem elégednék meg egyetlen véleménnyel ilyen esetben.

Fel a fejjel! Nagyon jó anya vagy!

20/L

2009. dec. 9. 20:04
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha írsz privit, és megírod a címed, akkor szívesen küldenék Neked kölcsönbe egy könyvet, az a címe, hogy "A természet hatalma, -a fiú, akit kislányként neveltek fel. " Ez egy igaz történet, de itt egy félresikerült körülmetélés miatt döntöttek úgy,-egyébként rosszul- hogy lányként nevelik fel a fiút. Tehát Te ne add fel, még minden rendben lehet!!!

2009. dec. 9. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!