Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a 17 éves...

Mit tegyek ha a 17 éves lányom beismerte, hogy drogozik?

Figyelt kérdés
Takarítás közben egy injekciós tűt találtam a lányom szobájában, már régebben észrevettem, hogy a karján sebek szoktak lenni. Eddig mindig tagadta, hogy kábítószert használna, de most elismerte. Azt azonban tagadja, hogy függő lenne, és azt mondta hogy csak nagyon ritkán használja, és nem akar rászokni. Mit tegyek, forduljak vele szakemberhez?
2009. szept. 19. 12:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nyolc éve lett kiírva, mi történt?
2017. febr. 13. 00:57
 32/35 anonim ***** válasza:
reméljük a legjobbakat..
2017. febr. 16. 15:19
 33/35 Martin3410 válasza:
Szerintem már belehalt a drogba.
2017. márc. 12. 10:58
 34/35 A kérdező kommentje:
Nem nagyon használom az oldalt. Köszönöm az érdeklődést. Nem igazán lehet ezt ìgy megfogalmazni pár mondatban. Él és 2,5 éve jól van. Az utolsó sem tévedett sokat mert nem sokon múlt, nem egyszer. Nehéz évek voltak. Amikor végre reményt látsz akkor pár hónap és mélyebben mint valaha. Semmit sem tehettem. Most eltelt lassan 3 év és még mindig attól rettegek, hogy visszatér ez a korszak. Szerencsére ő is így érez ezzel kapcsolatban. Csakhogy ehhez azoknak a borzalmaknak meg kellett történnie. Hiába tudod szülőként az elején mi ennek a vége, ő nem ismeri el ezeket a veszélyeket addig amíg meg nem történnek. Most büszke vagyok rá, nekem is nehéz volt, de tudom azt, hogy közel sem annyira mint neki.
2017. márc. 12. 21:28
 35/35 anonim ***** válasza:
szegények :) nyugodt, és egészséges életet kívánok, megérdemlitek!
2017. ápr. 9. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!