Mit tegyek ha a 17 éves lányom beismerte, hogy drogozik?
Rengeteg prostituált is drogfüggő!!
Gyakorlatilag az anyagért dolgoznak!!
Ha nem akarod hogy a lányod is az út szélén kössön ki vagy valamilyen lebujban akkor azonnal vitesd be elvonóra!!
Kemény lépés de muszáj megtenned vagy hamarosan vége mindennek!!
Ajánlok egy filmet a címe
Trainspoting
Drogosokról szól, az ő szemszögükből mutatja be a világot!
Rendkívül sok infót megtudhatsz még belőle nézd meg!
A film a maga műfajában klasszikusnak számít!
Szia
Ne haragudj meg azért amit mondani fogok de az igazság fájni szokott.Ha nem így van akkor elnézést kérek. Ahelyzet az ha már idáig eljutott a gyerek akkor nem lehet 100-as a családi kapcsolat nálatok vagy túl laza és nemtörődöm vagy túl szigorú és diktatórikus de nem csak a baráti kör tehet róla , vagy érte egy olyan trauma a gyerekedet amit nem tudott megosztani veletek se mással és így tompulnak az emlékek a szer használatával. A heroin meg egyáltalán nem gyenge. De mindenféle képpen nem csak egyéni hanem család terápiát is igénybe kéne vennetek.
üdv 29/l
vidd el elvonóra!
keress neki egy kellemes,jó társaságot,ahol új barátokat találhat!
a heroin nem játék! az egyik legkeményebb kábítószer!!!
sőt a rossz hir: leszokni nem lehet róla,csak abbahagyni. aki egyszer már kipróbálta,mindig kivánni fogja,maximum nem vesz magához többet.
a fű és a speed még nem olyan erős,le lehet szokni,de a heroin már nagyon durva!
én kb 2szer szivtam füvet,de nem volt értelme,semmire se jó,dohányzom.
ez nem játék!
írj,hogy mi történt!
16L
1 lépés: POFON,POFON,POFON,POFON,POFON,MÉG NAGYOBB POFON.
2 lépés: NEM mehet SEHOVA
utolsónak: egy barom vagy?!
te tudod egyáltalán mit jelent drogosnak lenni?
Én is kíváncsi lennék, hogy hogy lehet az, hogy nem vetted észre. Nem akarlak megbántani, sem ítélkezni feletted, tudom, hogy a kamaszok sok mindenre képesek, de arra nem, hogy a heroin függőséget eltitkolják.
Lehet, hogy a többiek vitték bele, de a többiek eljutottak valahogy idáig, mint ahogy a lányod is. Már a füvet is észre kellene vennie a szülőnek.
Igen, állj mellette ez lényeges, de soha soha ne húzd az időt, ha tűt talál az ember minél előbb cselekedni kell, mert hatalmas kockázata van a halálnak.
Nagyon nehéz idők állnak előttetek, rettenetes a heroin és a legjobb, ha mindent elolvasol róla, hogy minél jobban át tudd érezni a lányod helyzetét, persze ez sohasem lesz az az érzés, amit ő érez.
Szeretném még felhívni a figyelmedet, mint ahogy előttem már többen is, hogy a heroinra az ELSŐ alkalommal rá lehet szokni.
Talán anyai mulasztás történt, amit neked is be kell látnod, mert ezzel minden szülőnek tisztában kellene lennie. Minden droggal és azok minden apró hatásával, mert nem teheti ki a gyermekét ekkora veszélynek!
A heroinról leszokni kegyetlen. Nagyon sok erőt kívánok nektek ehhez. És kitartás, bármi történjen is soha ne omolj össze. Menteni kell a menthetőt.
AIDS teszt?
2015.júliusától működik Győrben a fiatal szenvedélybetegek hozzátartozóinak csoport. Itt minden segítséget megkaphat a szülő, hogy jól tudja segíteni a szenvedélybeteg gyermekét a leszokásban. Helye: Győr, Marcalvárosi aluljáró, Közösségi Kávézó. Hétfőnként 17 órára várjuk az először jelentkezőket. A csoportot addiktológiai szakember vezeti. Érdeklődni lehet: hozzatartozoicsoport@freemail.hu
Az országban már több helyen is működik ilyen csoport, ezeket érdemes felkeresni a szülőknek, mert itt kaphatják meg a leghatékonyabb segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!